Kuvaus

Vanha kamera on ajalta, jolloin USA:n Kodak yritys oli vielä vahva ja terve, tehtiin värivalokuvia paperille ja heti. Koko on 21x14cm ja paino 1,2kg. Käytetty. Saako enää kaupasta sopivaa filmiä, en osaa sanoa. 

CA09MI703 Kamera KODAK 

Kun Kodak firman kehitysjohto nukkui, niin Japani toi markkinoille digitaalisen kuva kameran ja se mullisti Polaroid kameroiden markkinat.     Kodak firmaa käytetään usein esimerkkinä firmasta, jonka johto ja kehityspuoli oli aivan ajastaan jäljestä, nukkui...kilpailijat eivät nuku koskaan ja äkkiä oli paperikuva kamera historiaa.     Japanin tuotekehittely  on nopea ja ajan hermoilla. Kodak tavaran arvo on usein alhainen, koska kyse massatavarasta. Kodak tuotteet myyvät itseään kotimaassaan USA;ssa lähinnä halvalla hinnalla.  

Uusia patentteja julkaisi eniten Kiina, ennen oli Saksa tilastossa hyvin kärjessä, mutta tilanne hiipuu, Eurooppa ja Amerikka nukkuu !

Täytyy muistaa, että ihmiskunnasta 60% asuu Aasiassa, koko maapallon painopiste siirtyy hitaasti kohti Aasiaa ja Eurooppa sekä USA ovat alueita, jotka laskevat elintasoaan..... kateus lienee aktiivi voima, jolla yritetään hidastaa Kiinan nousua maapallon kärkeen, Kiina on ainoa valtio maailmassa, jolla on yli 4000 vuotta vanha yhtenäinen historia ja nyt se on  väkirikkain kansa, sille kuuluu automaattisesti paikka kärkeen. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 85 vrk 19 h
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,99 € Sulkeutuu 85 vrk 19 h

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.