Kuvaus

Liki jokainen valokuvaaja ja alan specialisti osaa näyttää tarvittaessa jonkun bakeliitti kameran....miksi juuri bakeliitti? Koska vuonna 1905 keksi belgialainen kemisti ensinmäisen täyssynteettisen materiaalin; bakeliitin. Hänen nimi oli Mr. Leo Hendrik Baekeland ( 1863-1944 ) ja hänen sukunimestä muodostui sana " Bakeliitti".   Materiaali oli Saksassa firman Bakelit GmbH nimissä ja hieman myöhemmin se meni USA:aan.  ( eng.kieliset monet internet sivut kertovat asiat hieman toisin, liki kaikki on "first in USA ", mutta suinkaan näin ei ole asia ihan oikeasti . (  Internet ei ole Raamattu , älä vaan usko internet sivujen informaatiota , hyvin usein virheitä, puolitotuuksia ja vihjauksia, selvää propagandaa ja solvauksia...... jne) 

 Itseasiassa usein näen internetissä aivan selviä asiavirheitä ja puhdasta pötyä, valikoitua propagandaa jne.. Uskon lähinnä vain saksalaisia ja sveitsiläisiä internet sivuja. 

Bakeliitti saavutti jätti menestyksen ja se oli pian mm. kameroiden, vanhojen puheliminen musta kuori jne... ja juuri sen historiallisen arvon takia, on bakeliitti kamera ja puhelimen omistaja  ylpeä .  Maailman suurin kemian alan yritys on nimeltään BASF, heidän pääpaikka on Saksa. ( mm. Monsanto on nykyisin heidän yritys ) Suuria isoja kemian yrityksiä on myös mm. Sveitsi ja Kiina. 

CA12NV808 Kamera Pouva Start ja objektiivi on KIERTEELLÄ; haluttu malli ! Herättää hilpeyttä. Kamera on koriste, ei enää kuvaukseen vaan on jo ollut eläkkeellä pitkän aikaa !  Leveys 13cm. Saksa.. Usein on hintapyyntö melko korkea, nyt taas edullinen. Paino ilman laukkua 257g.  Bakeliitti kuori on ehjä. Liki joka toinen on aina hiushalkeema, särö.... Antiikki !

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 


Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 21 vrk 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

18,90 € Sulkeutuu 21 vrk 4 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.