Kuvaus

Kansio oli R.A.D. eli Valtion Työpalvelun oma kansio ja työntekijä jäsen saattoi ottaa valokuvia ja liimata ne tähän kansioon. Työ projektit alkoivat vuonna 1933 ja niitä jatkui oikeastaan koko Hakaristi valtakunnan ajan vuoteen 1945 asti.  Tätä eräänlaista projekti valtio aatetta kesti vain 12 vuoden ajan, mutta voi että juuri tämä lyhyt aikajakso on innoittanut kirjoja ja elokuvia.  Siitä ajasta oli puolet vielä julmaa kauheaa sotaa, jonka suurinmat uhrit olivat SIVIILEJÄ, naisia, vanhuksia ja lapsia ! 

Kansio on 26x19cm ja kovat kannet, kannessa on pyöreä merkki 40mm ja se on kohokuvioitu ! Sisäsivuilla on mm. Hitler kuva ja hänen mietelause: "Työ aateloittaa "...... oikeastaan aika outo lause mieheltä, joka itse oli 1. Maailmansodassa korpraalina ja senjälkeen työtön katutaiteilija Wien kaupungissa Itävallassa. Hän oli luonteeltaan herkkä taiteilija, jonka sodan suuri paine ja vastuu kansastaan mursi ja seurasi  "break down "  vaihe, jota voimme sitten tutkia ja pähkäillä vaikka kuinka kauan. Pöhköksi tullut on ja pysyy pöhkönä, henkinen paine oli aivan liian suuri. Hieman hymyilyttää, kun hänen mielenterveydestään ja  päätöksistään on kirjoitettu jopa monta kirjaa; samantasoista aihetta kirjaan saa jokaisesta mielenterveys klinikasta, kun joku on henkisesti häiriintynyt----niin vaan on. Ammatti apua siinä tarvitaan. 

Myös AF organisaation johtaja Konstantin Hierl kuva jne..  Paino 356g

Kansiossa on vain yksi aito valokuva talosta, jossa liehuu lippu. 

MIL05FB705 Kansio Hakaristi Saksa

 ikää on noin 87v.
Tämän aivan käsittämättömän suuren työmaapalvelus organisaation perustaja Mr. Konstantin Hierl  palveli nuorena luutnanttina Bayerin armeijassa vuonna 1896.   
Hän otti käyttöön Reichsarbeitdienst  ( Valtion Työpalvelu) organisaation Kolmannessa Valtakunnassa ja idea oli niin syvä ja ja se sai niin paljon kannatusta, että jopa ulkomaat pelästyivät moista työintoa ja tarmoa. Kansa paiski töitä oikein olan takaa ja kukaan ei saanut maata kotonaan tai maleksia kaduilla ja asemilla.
Valtion Työpalvelu organisaation merkki logo oli lapio, kaksi viljatähkää ja tietysti puolueen merkki hakaristi.
Töitä tekivät vapaaehtoisesti nuoret tytöt ja loppujen lopuksi aivan kaikki.
 Kuvaa juuri viljatähkää, lapiota ja hakaristiä. 
Idean toimeenpaneva sielu, Mr. K. Hierl kuoli  vasta sodan jälkeen rauhallisesti  vuonna 1955.

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi  takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

65 €
tai
Sulkeutuu 59 vrk 17 h 29 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

65 € Sulkeutuu 59 vrk 17 h 29 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.