Kuvaus

[AC0117] 

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen,HYVÄSSÄ  ISKUSSA oleva kovakantinen painos SUOMALAISTEN SOTASANKARIEN / Lauri Törnin tarinan ystäville.

 

Kari Kallonen - Petri Sarjanen: LEIJONAMIELI 1919-1949

Mannerheim-ristin ritari kapteeni Lauri Törni alias Larry Thorne

Suomalaisen sotasankarin kapteeni Lauri Törnin elämä oli tarua ihmeellisempää. Eläinrakkaasta viipurilaisesta pikkupojasta kasvoi peloton nuori upseeri ja pelätty sissipäällikkö. Venäläiset lupasivat Törnistä kolme miljoonaa markkaa elävänä tai kuolleena, suomalaiset palkitsivat hänet Mannerheim-ristillä. Osasto Törnin joukoissa taisteli myös presidentti Mauno Koivisto. 

Alkuperäinen menestysteos, trilogian ensimmäinen osa, on nyt saatavana näköispainoksena edullisessa taskukirjamuodossa. Teos sisältää myös harvinaista kuvamateriaalia sisältävän kuvaliitteen.

5. painos

Gummerus Kirjapaino

Kustannusosakeyhtiö Revontuli

SIMO HÄYHÄ - VALKOINEN KUOLEMA - VILJAM PYLKÄS - MAROKON KAUHU JUUTILAINEN - HASSE WINDT - TALI-IHANTALA - PRO PATRIA - LOTTA SVJÄRD - AUNUS - KARJALA - RAATTEENTIE - RUKAJÄRVENTIE - 2. MAAILMANSOTA - SS-JOUKOT - PÄÄKALLODIVISIOONA

VOITTOHUUTO ja PK.  3.25e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.  

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTIN / MATKAHUOLLON hinnaston mukaan [Kumpi vain on halvempi]. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

4,75 €
Sulkeutuu 72 vrk 23 h 51 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,75 € Sulkeutuu 72 vrk 23 h 51 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.