Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

KARI KOSMOS Mielen aika - Psykedeelisen kulttuurin historia ja visio 2020 OMAKUSTANNE * kultti

Toimittanut Antti Kirjalainen

" Tajuntaa muuntavat substanssit ovat keskeinen osa tietoisuuden evoluutiota ja kulttuurihistoriaa. Arkitodellisuutemme pinnan alla psykedeelinen kokemus on aina luonut ja luo edelleen uusia ulottuvuuksia tieteissä, taiteissa ja kulttuureissa ihmiskunnan alkuhämäristä antiikin filosofeihin ja 60-luvun vastakulttuurista nykyaikaiseen terapiatyöhön.

Mielen Aika on 2020-luvun iso tietokirja - arkitodellisuuden alla kulttuuriamme luovan psykedeelisen kokemuksen ensyklopedia.

Kari Kosmoksen elämäntyö ja testamentti Mielen Aika valottaa psykedeelisen kulttuurin historiaa ja esittelee sen tärkeimpiä henkilöitä, joihin lukeutuvat mm. Albert Hofmann, Aldous Huxley, Timothy Leary, Alexander Shulgin ja Terence McKenna. Kirja sisältää lisäksi laajan katsauksen muuntuneiden tietoisuuden tilojen vaikutukseen musiikissa, elokuvassa ja kuvataitaiteissa.

Uniikki kokoelma historiaa, tiedettä ja kertomuksia viidakosta, populaarikulttuurista ja maailmankuvamme rajat määrittävästä mielen ajasta."
 

kuvan kirja  * MAKSU 5 VUOROKAUDEN KULUESSA KOHTEEN SULKEUTUMISESTA, ELLEI ETUKÄTEEN OLE MUUTA SOVITTU.

OMAKUSTANNE 2020, SID, 1.p., 357+ [365]s.,  kansikuva

KUNTO: HYVÄ K3 *


Huom!
POSTITUSKULUT LISÄTÄÄN  (6,00 EURO). RAHAT TILILLE, KIRJA(T) POSTIIN.

KATSO MYÖS MUUT KOHTEEMME! psykedelia psych huumeet lsd hashis tajunta tajunnan laajentaminen * Shulgin  Pihkal - Tihkal * ECSTASY : The Complete Guide JULIE HOLLAND * HALLUCINATORY ALTERED STATES of CONSCIOUSNESS AS VIRTUAL REALITIES Levente Móró

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

122 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 6.10.2022 21:04
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
5.10. klo 18:44

Kuules nyt, en ole kirjan tekijä tai toimittaja enkä juridisesti edes Kosmoksen perikuntaa. Itse voisit miettiä sitä onko reilua myydä kalliilla eteenpäin painosta, jonka kirjan oikeuksien laillinen omistaja on vetänyt pois myynnistä. Tämä tästä.

5.10. klo 18:46

.

5.10. klo 17:45

Saattaahan tuon joku ostaa sillä eihän se hullu ole joka pyytää jne. He, jotka lukevat mieluummin oikoluetun, kustannustoimitetun, viimeistellyn, kuvitetun ja muutenkin ammattimaisesti toteutetun teoksen, ostavat sitten jotain muuta jostain muualta.

5.10. klo 18:23

Kysymys (oliko sitä)? Oletko ottanut, "varanimimerkki", jotain kun omaa teostasi noin haukut? Ehkäpä mainospaikka on jossakin muualla kuin täällä kohteessani.Lukulaarista näitä ostin ja olen näitä muutamia myynyt 200+.Harvinainen ENSIPAINOS siis kyseessä.

5.10. klo 17:08

Kyseessä on tosiaan Kosmoksen perikunnan markkinoilta pois vetämä Mielen ajan ensimmäinen versio. Vilisee virheitä, asettelu pielessä, fontti liian pieni. Saahan sitä käytettyä kirjaa tietty myydä, mutta hinta on kyllä täysin järjenvastainen.

muokattu 5.10. klo 17:33

Heh, taas löytyi joku "varanimimerkki" kommentoimaan. Kyseessä siis HYVIN HARVINAINEN (markkinoilta poisvedetty) ENSIPAINOS! Ehta KERÄILYHARVINAISUUS! Kummallista miten julkaisija dissaa omaa teostaan!!! Torissa tästä on maksettu jopa 500€.

5.10. klo 15:15

Olen Kari Kosmoksen leski ja perikunnan edustaja. Perikunnan puolesta haluamme saada pois markkinoilta epäonnistuneen ensimmäisen version, joka häpäisee lahjakkaan kirjailijan muistoa.

muokattu 5.10. klo 15:18

Siis, paljonko maksat tästä? Tee tarjous rohkeasti. Saatan hyväksyä tai sitten en. Vapaasti ostettavissa tämä. Kummallista? Mielestäsi Suomi ei ole vapaa maa?

5.10. klo 13:29

Tiedoksi ostajille, että Kosmoksen kirjan uusi versio ilmestyy Basam Booksin kustantamana 7.10.2022 hintaan 29,90. Perikunta veti ensimmäisen version pois myynnistä pian julkaisun jälkeen, teoksen huonon painoasun vuoksi.

muokattu 5.10. klo 15:00

Hmm, mikä oli kysymyksesi? Vai oletko "Bassam Booksin" salainen asiamies? Tässähän siis (omien sanojesi mukaankin) myydään todella harvinaista ENSIPAINOSTA. Painoasussakaan ei ole mitään moitittavaa! MUKAVIA! T: rekirecs

PS: Huomasin juuri ettet uskalta