Kuvaus

Pehmeäkantinen.

Syvälle menevä katsaus sijoittajagurun liiketoimiin 1980-luvun puolestavälistä saakka: mukana Saunalahti, Sampo ja muita tuottoisia operaatioita.
Rahapelin voittaa se, jolla päivän päätteeksi on eniten rahaa. Rahapeliä voi pelata suuremmalla tai pienemmällä riskillä, omilla tai lainatuilla rahoilla. Tässä kirjassa kerrotaan miten rahapeliä on pelattu Suomessa 1980-luvulta tähän päivään. 

Kai Mäkelä oli 1980-luvulla kuuluisa nurkanvaltaaja, joka osti osuuden yhtiöstä myydäkseen sen mahdollisimman pian suurella voitolla edelleen. Kuuluisimpia kamppailuja olivat Vaasa Oy:n sekä vakuutusosakeyhtiö Sammon ympärillä käydyt taistelut. 

Suuret riskit ja lainatuilla varoilla operoiminen kuului ajan henkeen. Kaikki päättyi lamaan, joka tuhosi osakemarkkinat Suomessa ja Mäkelän pörssinoteeratun sijoitusyhtiö Nobiscum Oy:n. 

Mäkelä aloitti 1990-luvun alussa tyhjästä uudelleen. Hän aloitti epäseksikkään yrittämisen, joka vältti otsikoita ja lainarahaa. Raha tuli yrittämisestä itsestään, liiketoiminnan voitoista. Yrittäminen tuotti huimaavia tuloksia. Rahaa tuli ovista ja ikkunoista. 

Tätä ajanjaksoa kuvaa yhteistyö ja liittoutuminen, äärimmäinen kulujen hallinta ja tuottojen metsästys. 

Rahapelin perusidea on yksinkertainen, osta halvalla ja myy kalliilla. Tulokset on helppo mitata. Peli on kuitenkin hyvin monimutkainen eikä sitä ole helppo opetella.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

6,90 €
tai
Sulkeutuu 9 vrk 14 h 25 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6,90 € Sulkeutuu 9 vrk 14 h 25 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.