Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään Päijät-Hämeen alueella Kärkölässä, 25 km Lahdesta, hyväkuntoinen 54,5 neliön kokoinen päädyssä sijaitseva kaksio 2 h + k + kph + parveke korkeimman tarjouksen tekijälle, asunto sijaitsee 3 kerroksessa ja talossa ei ole hissiä, taloyhtiössä on tehty peruskorjaus v. 1994-1995 käyttövesiputkiremontti, keittiö- ja kylpyhuoneremontit jokaiseen asuntoon, uusittu laattalattiat ja kaakelit, julkisivut, parvekkeet, piha-alueet valaistus, sähköt ja viemärit muoviset, liitetty kaukolämpöön v. 2010.

Vesijohto pystyputket ja viemäreitä uusittu v. 2018 uusittiin kaikki vesipääputket pysty- ja vaakaputket koko taloon, postilaatikot rappujen ala-aulassa ja loput A-B rapun as. ulko-ovet uusitaan syyskuusta lähtien, asunnossa uusi ulko-ovi ja parvekkeenovi, ovien lukot ja Abloy-avaimet on uusittu 3 kpl. Jos haluaa teettää lisää vara-avaimia, maksaa yksi avain 35 euroa/kpl.

Talo on hyvässä kunnossa ja maksukyky on hyvä, 5 v suunnitelmassa vaihdetaan kaikkien asuntojen ulko-ovet ja parvekkeidenovet. Myytävään asuntoon on vaihdettu valkoinen uusi äänieristetty ovi ja uusi parvekkeenovi. Taloyhtiöllä ei ole hoitolainaa tai velkaa mistään peruskorjauksista, kaikki korjaukset ja ovien uusinnat tehdään säästövaroilla. Asuntokohtaista korjausvelkaa ei ole eikä tulevaisuudessa kohdistu myytävään asuntoon ja maksetaan vain yhtiölainaa, joka on jyvitetty jokaiseen asuntoon neliömäärän mukaan. Talo on ostettu pankkilainalla Kärkölän Osuuspankista ja asuntokohtaista yhtiölainaosuutta maksetaan rahoitusvastikkeella 163,50 euroa/kk.

Kaikkien huoneiden lattiat laminaattia ja samaa väriä kuin kuvissa, seinät maalattu valkoisiksi ja ei ole ruuvin- tai taulunreikiä seinissä. Uudet makuuhuoneen vaatekaappien ovet, omistaja on uusinut omalla kustannuksellaan uuden Swedbergs WC-istuimen kovilla istuin- ja päällyskansilla, 2-vetoinen, istuimen korkeus 43 cm, entinen v. 1995 mallinen Gustavsberg wc-istuin oli matala, 1-vetoinen, mutta ehjä joten taloyhtiö ei maksanut sitä eikä työn osuutta. Myös kaksi pistorasiaa, kaksi valonkatkaisijaa on maksettu omistajan toimesta tuotteiden hinta+sähköliikkeen työn osuus, vanhat olivat kuluneita vaikka toimivia ja taloyhtiö ei maksanut niiden uusimista.

Maadoittamaton kaksoissähköpistorasia on vaihdettu makuuhuoneeseen ja keittiöön maadoitettu pistorasia oven viereen, keittiön valaisinkatkaisija on uusi oven vieressä, olohuoneen kaksois-valaisinkatkaisija on uusittu. Keittiössä uusi X-Line liesituuletin ja tiskipöydän valaisin, uudet kaapin työnnettävät leivinlaudat, joita ei ole käytetty, Rosenlew pakastin-jääkaappi ja Rosenlew talousliesi, molemmat hyväkuntoisia ja toimivat hyvin, uudenveroinen
astianpesukone, kylpyhuoneen pyykinpesukoneen saa kaupanpäälle, kone on ostettu 11/2018. Kylpyhuoneen pesukoneliitäntä, tulovesiputki seinässä ja poistoputki lavuaarissa. Kylpyhuoneessa Gustavsberg lavuaari ja hyllypeili ja kaksi uutta sivuhyllyä. Suihku ja sekoittaja hyväkuntoiset ja uusittu käsisuihku liitettynä lavuaariin. Eteisessä ei ole siivouskomeroa, alkuperäinen naulakko ja uusi omistaja voi rakentaa tai laittaa valmiskomeron eteiseen.

Ainoa remontin tarve on 3 kaakelin vaihto kylpyhuoneessa, josta poistettiin vanha pieni yläkaappi ja sen alla olevissa kolmessa kaakelissa on ruuvinreikiä ja yhdessä 1/4 osa kaakelissa yläkulmasta pala irti oven vieressä johtuen kaapin kiinnityksestä. Kaakelit saa ilmaiseksi taloyhtiöltä ja niitä on otettu talteen toisen asunnon remontin yhteydessä. Kylpyhuoneen alkuperäinen ovi hyväkuntoinen, lukko ja painike toimivat, makuuhuoneen ovi on alkuperäinen, maalattu ja painike toimii, ovi menee kiinni lukkopesään. Keittiön sisäovi on poistettu kokonaan, vanhat karmit on maalattu asunnon seinien maalauksen yhteydessä.

Asuntokohtainen neliömääräinen yhtiölainaosuus 1.9.2019, 23951,17 euroa ja laina lyhenee 163,50 euroa/kk ja lainan maksuaika on v. 2029. Jos ostaja haluaa maksaa koko yhtiölainaosuuden kerralla Kärkölän Osuuspankille joulukuussa 2019, pankki ei peri mitään kustannusta siitä, muiden kk aikana maksu on 100 euroa. Isännöitsjätoimisto LIT, Lahti perii toimistokuluja 52 euroa, yhtiölainaosuuden laskennasta, jos haluaa maksaa sen kerralla.

Asunnon hinta huutokaupassa, lähtö myyntihinta on 9500 euroa ja ostajalle jäävä yhtiölainaosuus 23951,17 euroa, jos kaupat tehdään syyskuussa ja yhtiölainaosuus vähenee kuukausittain 163,50 euroa. Asunnon velaton hinta tarkentuu kaupantekokuukauden aikana ja uudelle omistajalle asunnon haltuunotto noin 2 kk kuluttua kaupanteosta tai sopimuksen mukaan aikaisemmin, jos myyjä ehtii saada toisen asunnon nopeammin. Myyjä maksaa kaupanteon jälkeen asumisaikanaan 1-2 kk asunnon yhtiövastikkeen 419,65 euroa/kk. Asunto myydään korkeimman tarjouksen tekijälle huutokaupan mukaisesti, ostajan maksettavaksi kuuluu varainsiirtovero 2 % asunnon velattomasta hinnasta. Asuntokaupat tehdään ostajan pankissa, jos se on eri kuin myyjän, muuten voidaan asioida Danskepankissa.

Hoitovastike 256,15 euroa/kk, yhtiölainaosuus 163,50 euroa/kk, yhtiövastike yhteensä 419,65 euroa/kk. Taloyhtiön papereita saatavilla skannattuina, talousarvio, tilinpäätös v. 2018 ja muita papereita, yhtiöjärjestys yms. Yhtiökokous on pidetty 13.6.19 ja seuraavan vuoden yhtiökokous pidetään kesäkuussa v. 2020.

Lämminvesi mitataan 3 kk välein ja maksetaan kulutuksen mukaan, kylmä vesimaksu on 8 euroa/kk, talossa yhteinen sähköliittymä ja osakas ei tarvitse omaa sähköliittymää, sähkö mitataan 3 kk:n välein, oma mittari eteisessä. Edullinen sähkö n. 14-15 euroa/kk, koska ei tarvitse maksaa perusmaksua ollenkaan.

Talossa on pesutupa ja kuivaushuone, 3 euroa käyttökerta, saunamaksu 2,50 euroa krt tai 10 euroa/kk, autopaikkamaksu 10 euroa/kk, polkupyörien säilytystila B-rapussa, pyöräteline ja kattotelineet koukuilla, talon pihalla myös pyörätelineitä. Talossa on oma talonmies, joka hoitaa avainasiat, pihan hoidon, ruohonleikkuun yms. rappukäytävien ja yleisten tilojen siivouksen ja talon pienempiä huoltotöitä.

Asunto myydään siinä kunnossa, kuten kuvailtu ja ostajalla ei ole palautusoikeutta. Valokuvia asunnosta lähetetään pyynnöstä sähköpostitse, lisätietoja voi tiedustella kysymyksillä. Myytävä asunto sijaitsee Kärkölän keskustassa palveluiden lähellä, rautatieasemalle on matkaa 300 metriä ja G-lähijuna ajaa kerran tunnissa Lahteen 17 min ja Riihimäelle 25 min, S-market lähes taloa vastapäätä tien toisella puolella, Osuuspankki, apteekki, Kauppahuone Pyrhönen sijaitsee viereisellä tontilla, R-kioski, jossa on Postin ja Matkahuollon palvelut rautatieasemaa vastapäätä, paloasema ja terveyskeskus noin 500 metriä, ravintoloita, valokuvaamo, jossa on myös Matkahuollon palvelut, pizzeria, kukkakauppa, kampaamoja, tilitoimisto ja muita palveluja, koulut, uimahalli ja jääkiekkokaukalo lähellä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
9 500 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.8.2019 20:51
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.