Kuvaus

Myynnissä on Karl Marxin Pääoma osat 1-3. Länsimäisen yhteiskuntafilosofian ja taloustieteen klassikko, jota ilman on mahdotonta ymmärtää 1900-luvun historiaa ja politiikkaa. "Vaikutuksessa maailmanhistoriaan sen (Pääoman) rinnalle voi asettaa vain Raamatun", toteaa muistini mukaan Esa Saarinen Länsimaisen filosofian historiassaan. Marxin visio kapitalistisesta talousjörjestelmästä on syvällisempi kuin kellään "kilpailijalla".

Myynnissä olevat osat ovat upeita kovakantisia teoksia. Ensimmäisen ja toisen osan sivut ovat ylhäätä päin katsottuna jonkin verran pölyn (?) likaamia. kolmas osa vähemmin (kuva). Muuten sivujen kunto on oikein hyvä, sillä kirjat ovat jääneet (hyvistä aikomuksista huolimatta) minulta lukematta. Kansissa on jonkin verran kulumaa tai mahdollisesti kannet ovat olleet jo painosta tullessaan hieman erilaisia. Toisen osa takakannessa on (kolhun aiheuttama) taittuma. Progress kustantamo Neuvostoliitto 1979.

Kirjat ovat opiskeluaikojeni jäämistöä. 15 vuotta sitten myin Pääoman esityön Grundrissen, ja nyt Pääoma itse etsii uutta omistajaa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
83 €
Sulkeutuu 1 vrk 1 h 23 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 83 € Sulkeutuu 1 vrk 1 h 23 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.