Kuvaus

KARVAKAMUT 1-3

SISÄLTÄÄ KAIKKI  KOLME ELOKUVAA!

3 DVD

KARVAKAMUT--

BOOG ON KESY HARMAAKARHU VAILLA MINKÄÄNLAISIA SELVIYTYMISTAITOJA LUONNOSSA ELÄMISTÄ VARTEN. BOOGIN TÄYDELLINEN MAAILMA MULLISTUU TÄYSIN KUN SE TAPAA ELLIOTIN, LUISEVAN JA LÖRPÖTTELEVÄN PEURAN. KAVERUKSET YHDISTÄVÄT VOIMANSA JA LIITTYVÄT MUIDEN ELÄINTEN KANSSA YHDEKSI RINTAMAKSI OTTAAKSEEN METSÄN HERRUUDEN TAKAISIN! KARVAKAMUT ON KOKO PERHEEN ELOKUVA, JOKA ON FOX-TV:N SHAWN EDWARDSIN MIELSTÄ " HAUSKA TARINA TÄYNNÄ RAKASTETTAVIA HAHMOJA"!

TUOTANTOVUOSI 2006

KESTO 1H 23MIN PUHUMME SUOMEA JA RUOTSIA

KARVAKAMUT 2--

ELLIOT RAKASTUU PÄÄTÄ PAHKAA GISELLEEN. TIE ALTTARILLE KÄY KUITENKIN MUTKIEN KAUTTA, KUN HEMMOTELLUT LEMMIKIT KAAPPAAVAT HERRA WEENIEN TAVOITTEENAAN PALAUTTAA SE OMISTAJILLEEN. BOOG, ELLIOT, MCSQUIZZY, BUDDY JA MUUT METSÄN ASUKIT LÄHTEVÄT YHTEISTUUMIN PELASTAMAAN MAKKARANMUOTOISTA KAVERIAAN JA PÄÄTYVÄT VIHOLLISEN LEIRIIN: LEMMIKKIEN MAAILMAAN. FIFI-VILLAKOIRAN JOHTAMA JOUKKO EI AIO PÄÄSTÄÄ HERRA WEENIETÄ VAPAAKSI ILMAN TAISTELUA. PYSTYYKÖ PIKKUPUUDELI TODELLA PÄIHITTÄMÄÄN 400-KILOISEN HARMAAKARHUN? MENEEKÖ ELLIOT KOSKAAN NAIMISIIN GISELLEN KANSSA? KATSO KARVAKAMUT 2, NIIN TIEDÄT.

TUOTANTOVUOSI 2009

KESTO 1H 13MIN PUHUMME SUOMEA JA RUOTSIA

KARVAKAMUT 3--

BOOG, ELLIOT JA MUUT METSÄN ASUKIT SEIKKAILEVAT TÄSSÄ UUDESSA, ENTISTÄ VAUHDIKKAAMMASSA JA KARVAISEMMASSA TARINASSA - TÄLLÄ KERTAA SIRKUKSESSA! KUN BOOGIN KAVERIT EIVÄT PÄÄSE VUOSITTAISELLE POIKIEN RETKELLE, BOOG PÄÄTTÄÄ LÄHTEÄ REISSUUN YKSIN. BOOG PÄÄTYY SIRKUKSEEN, JOSSA SE VAIHTAA PAIKKAA ITSENSÄ NÄKÖISEN SIRKUSKARHUN KANSSA JA OSALLISTUU SIRKUSESITYKSEEN. ALKAA KUITENKIN KILPAJUOKSU AIKAA VASTAAN, KUN SIRKUS PÄÄTTÄÄ PALATA TAKAISIN VENÄJÄLLE. ELLIOT, MCSQUIZZY, HERRA WEENIE JA MUUT YSTÄVÄT YRITTÄVÄT PELASTAA BOOGIEN, ENNEN KUIN ON LIIAN MYÖHÄISTÄ!

TUOTANTOVUOSI 2011

KESTO 1H 14MIN PUHUMME SUOMEA JA RUOTSIA

YHTEISKESTO 3H 50MIN

UUDENVEROINEN

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,95 €
Sulkeutuu 113 vrk 2 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,95 € Sulkeutuu 113 vrk 2 h 58 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.