Kuvaus

[0516]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen HYVÄSSÄ ISKUSSA oleva äänite RANSUN ja muiden Pikku Kakkosen karvakuonojen ystäville. Kyseessä on original ensi painos vuodelta 1993 (RARE / HARVINAINEN)

KARVAKUONOT: Luusoppaa - Cd

Karvakuonot & Maija Salon LAPSIRYHMÄ ja HOT DOG -orkesteri

Vuonna 1993 julkaistu Karvakuonojen ensimmäinen albumi Luusoppaa. Tämän yhden onnistuneimman suomalaisen lastenlevyn on tuottanut Jukka Siikavire. Vierailijoina Karvakuonojen (=Ransu: Pertti Nättilä, Eno-Elmeri: Pekka Salo, Riku: Matti Viironen) levyllä esiintyvät Maija Salon Musiikkileikkikoulun lapset sekä Juice Leskinen.

Luusoppaa-levyllä kuullaan yhteensä 16 esitystä. Näistä noin kymmeneen Pikku Kakkonen on tuottanut musiikkivideon, jotka ovat julkaisusta lähtien soineet säännöllisesti tuossa maamme suosituimmassa lastenohjelmassa – ja soivat edelleen. Tunnetuin levyn kappaleista ja Pikku Kakkosen videoista lienee Jukka Siikavireen säveltämä ja Juice Leskisen sanoittama Ole mulle kaveri, joka on päätynyt vuosien varrella myös monille lastenlaulukokoelmille sekä peruskoulun musiikkituntien suosikkiohjelmistoon.

Karvakuonot on julkaissut yhteensä kaksi albumia.

Sisältö:
1. Luusoppaa
2. Karvakuonojen matkassa
3. Miksi satamaan mennään alamäkeä
4. Eero ajaa
5. Ole mulle kaveri
6. Kolme etsivää
7. Karkkipäivä
8. Urhea kenguru
9. Portugalileo Portugalilei
10. Tahtoo tulla syödyksi
11. Laivakoira se on
12. Kolmenkoirantandem
13. Oravan pesä
14. Dinosaurusmies
15. Hevosella on säkä
16. Tiitiäisen tuutulaulu

TOTAL: [40`17]

ABACD 02 (p) Alba Records 1993

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ SAMALLA PK:lla SAA TULEMAAN esim. 2 KPL NÄITÄ CD:eitä.

VOITTOHUUTO ja PK.  1.80e  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

19,95 €
Sulkeutuu 81 vrk 13 h 44 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

19,95 € Sulkeutuu 81 vrk 13 h 44 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.