Kuvaus

Karvinen - kaikkien rakastama maailman laiskin kissa - esiintyy vihdoin valkokankaalla! Oikeita näyttelijöitä ja tietokonegrafiikkaa yhdistelevä elokuva perustuu 260 miljoonan ihmisen päivittäin lukemiin, maailmanlaajuisesti 2 600 sanomalehdessä ilmestyviin sarjakuviin. Karviselle äänensä on lahjoittanut Bill Murray. Suomenkielisessä versiossa Karvisen äänenä on Martti Suosalo.
Breckin Meyer (Road Trip) esittää Karvisen omistajaa Jon Arbucklea (Eskoa), ja Jennifer Love Hewitt (Heartbreakers) on kuulun katin eläinlääkäri Liz Wilson. Elokuvassa mukana on myös Debra Messing (Will ja Grace), joka on Karvista varpaillaan pitävä söpö tyttökissa Arlene; Brad Garrett (Kaikki rakastavat Raymondia) on naapurin dobermanni Luca; ja Alan Cumming (X2)on Persnikitty, eräs toinen kissa, jonka Karvinen kohtaa. Lisäksi äänensä elokuvaan ovat antaneet Nick Cannon (Drumline), joka on Louis-hiiri; Jimmy Kimmel, kovanaamainen terrieri Spanky; David Eigenberg (Sinkkuelämää) Nermal, ystävällinen kissa; ja MoNique rotta.
Karvisen teossa on tietysti käytetty viimeisintä tietokonegrafiikkaa, sillä Karvinenhan ansaitsee vain parasta. Tai kuten sen itsensä on kuultu sanovan: Tämä elokuva kuvaa vain mua-u.

Puhumme myös Suomea!

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti (Dolby Digital 5.1)
Suomi (Stereo)
Ruotsi (Stereo)

Kuva
Widescreen (anamorfinen)

DVD on kaikinpuolin hyvässä kunnossa.
Tuotenum: DVD99Q

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,35 €
tai
Sulkeutuu 104 vrk 14 h 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,35 € Sulkeutuu 104 vrk 14 h 4 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.