Tuote on myyty käyttäjälle swehla hintaan 12,90 €

Kuvaus

Karvinen (DVD) - TV-sarja 1

Sisältää seuraavat jaksot: 

KAUKANA KOTOA
Karvinen tuntee olonsa aliarvostetuksi Eskon luona, joten hän lähtee etsimään ihmistä "joka rakastaisi hurmaavaa pikku kissimirriä". Karvinen törmääkin vanhaan naiseen joka luulee Karvista kissakseen "Pörröksi". Karvinen ei ole eläissään voinut kuvitella itseään kutsuttavan joksikin niin hirveäksi, mutta vanhan naisen luvatessa mahan täydeltä ruokaa on Karvinen innolla mukana. Kun paljastuukin, että tarjolla onkin vain vähärasvaista kissanruokaa tulee Karviselle kiire!

IHMEELLINEN OSKU
Osku kerjää Karvista heittämään hänelle keppiä ja Karvinen suostuu haluttomasti. Onnellisena Osku noutaa keppiä, mutta palaakin kotiin aivan erilaisen kepin kanssa - taikasauvan. Kummallisia asioita alkaa tapahtua, kameli seisoo keittiössä, donitsi muuttuu sammakoksi. Karviselle selviää mistä on kyse ja hän aikoo hyödyntää tilanteen.

NAPAKATTI
Esko, Osku ja Karvinen odottelevat lentokentällä Eskon serkkua Meksikosta. Muiden odottaessa Karvinen etsii sopivan mukavaa paikkaa nokosille. Sellainen löytyy, mutta herätessään hän löytää itsensä hyvin yllättävästä paikasta.

PESUKONE HERÄÄ HENKIIN
Esko pesee pyykkiä kerran viikossa, mutta eräänä päivänä hän havaitsee jotain kummallista, pesukone on täynnä jauhelihakastiketta. Eikä kauaakaan kun hän löytää juustokakun kuivausrummusta. Silloin hän päättää ostaa uuden pesukoneen...

YLINOPEUSRYSÄ
Karvinen, Osku ja Esko istuvat autossa ja ovat matkalla viikon lomalle. Yht´äkkiä poliisi pysäyttää heidät. Karvinen epäilee pysäytyksen johtuvan siitä ettei Esko anna hänelle tarpeeksi ruokaa, mutta syyksi paljastuukin ylinopeus.
Sisältää lisäksi jaksot: Sateenkaaren tuolla puolen, Kaukosäätimen taikaa, Pikaruokaa, Käteiskauppaa, Fantasiaa ja Robinson Karvinen

Ääni: Suomi, ruotsi, norja (DD 2.0)

Lähes uudenveroinen

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEENI 

Kaksi tavallista BLU-RAY / CD / DVD:tä menee samoilla postikuluilla!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

12,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 7.6.2021 12:18
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.