Kuvaus

On kertynyt laukkua ja nyssäkkä olkalaukku kassia jne  myyn niitä nyt pois, oikeaan arvoon ja hintaan katsomatta nyt vaan halvalla. 

Laukun koko on 34x33cm ja materiaali lienee keinonahkaa, mutta sitä ei missään sanota, tässä uskossa olen ostanut aikoinaan...

TAS21MI007B Laukku olkalaukku käsilaukku reppu nyssä kassi jne..käytetty ja vielä toimii... ei tämä uutena suinkaan ilmainen ole ollut. Merkki North Route   

Eräs naapuriperhe muutti Espanjaan takaisin, koska Saksa on kallis maa ja melko kylmä sää.....normaalille Välimeri- ihmiselle aivan rajatapaus...ja elegantti rouva myi paljon tavaraansa pois. Jostain syystä Saksa ei heitäkään miellyttänyt , samoin  jokuaika sitten palasi myös naapuristosta ex-kotimaahansa perhe Venäjältä, siellä on myös paljon alueita, joissa sää on liki koko ajan aurinkoa ja hellettä, ei ole pakko asua  Venäjän Sotshi tai Krim niemellä, missä on aina kuuma sää ....itseasiassa talvella kylmässä pakkas Siperiassa asuu hyvin harva ihminen ja he saavat kylmän sään lisää normaalin palkan päälle extraa, koska suostuvat asumaan kylmän talven alueella. 

Elämme yltäkylläisyyden keskellä Suomessa ja kaikkea on ja halvalla saa, jos ei muuten, niin kyllä Kiina-Intia-Afrikka  valmistaa lisää... Vaatekauppa ketjut ZARA , PRIMARK,   H&M, TK Max jne ja mitä kaikkea niitä nyt onkaan ja lisää tule koko ajan, pitävät huolen, että tarjontaa riittää... myös naapurimaissa Ruotsissa ja Virossa on sama tilanne, Venäjällä itä-naapurissa asuu heidän rikkain nainen joka myy internetissä kauniita vaatteita ja hänestä tuli hyvin nopeasti miljonääri. No onhan itänaapurissa asukkaita 160 miljoonaa, joten äkkirikastuminen siellä onnistuu.... Itse pidän Primark kaupasta, he ovat Irlannista ja myyvät huutaen ja kirkuen  päin naamaa, että heillä on halpaa!  Saksassa on PRIMARK kauppoja paljon ja samoin Espanjassa....

Korjaus: Primark ketju rajusti vähentää myymälöitään, sillä Itä-Euroopasta tulevien turistien määrä laski dramaattisesti ja se vaikutti suoraan ostovoimaan. 

Nyt Saksassa on v.2023 kriisi aikaa, koska Ukraina sota ja pitkään jatkunut Corona vei satoja tuhansia työttömäksi ja nyt kun EU päätöset iskevät kaikkein kipeimmin juuri Saksaan, pelko työpaikasta saa ihmiset säästämään energiaa, lämmitystä, sähköä, ruokaa, vettä, jopa pesut vähenevät.....kauppa kituu ja ostokeskuksissa on tyhjiä myymälätiloja... lama iskee ja lujaa, samalla hinnat nousee ja viisas ostaa tavaraa nyt... yhteissuihkut yleistyneet, olet suihkussa ja vieras tunkee samaan aikaan...

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 90 vrk 18 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,60 € Sulkeutuu 90 vrk 18 h 20 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.