Kuvaus

KUVAUS: Avain löytyy. Ehjä. Muuten siisti mutta kannen pinnassa normaalia käytön jälkeä (kulumaa, hiusnaarmuja). Leveys 30 cm. Ulkopinnan materiaali metallia. Katso myös muut myynnissä olevat kohteeni ja huuda useampi kohde samaan pakettiin - ei lisäpostikuluja. Odotan maksua tililleni viikon kuluessa huudosta ja lähetän tavarat lähetän postitse mahdollisimman pian summan näkyessä tililläni. 

POSTIKULUT: Postikuluja pyydän aina saman 7 euroa riippumatta siitä, miten vähän tai paljon tavaraa pakettiin huudat. Tähän syynä on se, että tarkoitukseni on pienten yksittäisten pikkutarvaroiden postittamisen sijaan myydä mahdollisimman suuria tavarapaketteja kerralla. Myynti on myös yksinkertaisempaa, kun postikulut ovat aina sama tasaluku eikä tarvitse erikseen punnita ja laskea jokaista penniä.

TOIMITUSEHDOT: Toimitus postitse eli ei noutoa tai kotiovelle tuontia. Lähetän paketin tulemaan kun maksu näkyy tililläni.

MAKSUEHDOT: Odotan maksua tililleni viikon kuluessa huudosta. Tarkemmat maksutiedot saat automaattisessa sähköpostiviestissä huudettuasi kohteen. Lunastamattomasta huudosta negatiivinen palaute. Jos hinta ei miellytä, ehdota hintaa siihen tarkoitetusta painikkeesta. Huudettuasi kohteen hinta on juuri se mitä siitä on huutaessa sovittu eli ei alennuksia jälkikäteen.


HAKUSANOJA:  korurasia, rasia, lipas, lipasto, kassa, kassalipas, markkina, koju, myynti, myyjä, myyjälle, myyjän, yritys, harrastus, rahat, rahasto, raha, seteli, kolikko, kolikoita, keräily, keräilijän, keräilijälle

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
tai
Sulkeutuu 115 vrk 2 h 22 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 115 vrk 2 h 22 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
12.7. klo 21:48

Hei. Minkä kokoinen lipas on? =)

13.7. klo 11:50

Leveys 30 cm.