Tuote on myyty käyttäjälle Freypirkko hintaan 6,25 €

Kuvaus

[AC1017]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen, hyvässä iskussa oleva kovakantinen painos historiallisten elämäkertojen / venäjän historian ystäville.

MAKSAA TILATESSA 24,40e + PK. -> KATSO  https://www.booky.fi/tuote/katariina_suuri/katariina_suuren_muistelmat/9789512072163
 

Katariina Suuren muistelmat 

Euroopan historian kuuluisat kuninkaalliset muistetaan paitsi teoistaan myös haluistaan. Kuudesta vaimostaan tunnetun Henrik VIII:n, nuoria upseeriuroita suosineen Katariina Suuren ja muiden itsevaltiaiden makuuhuone-elämä tulvi tunteita, jotka tekivät heistä muutakin kuin irstailevia valtapelureita.?

Katariina Suuren muistelmateos on kenties tarkin, näkemyksellisin ja humoristisin silminnäkijäkertomus 1700-luvulta. Kirja alkaa vuodesta 1744, jolloin 14-vuotias Katariina saapuu tapaamaan tulevaa miestään, suuriruhtinas Pietaria, myöhempää Pietari III:a.

Katariina syntyi ruhtinassukuun vuonna 1729 Stettinissä Pohjois-Saksassa, ja hän sai kasteessa nimekseen Sofia Fredrika Augusta. Sofian täytettyä 14 vuotta hänelle alettiin yleisen tavan mukaan etsiä puolisoa Euroopan jalosukuisten joukosta. Preussin kuninkaan Fredrik II:n myötävaikutuksella Sofiaa alettiin naittaa Venäjän tulevalle hallitsijalle Pietarille.

Avioliitto oli kahdesta lapsesta huolimatta onneton: Katariina sai useita keskenmenoja, Pietari joi ja hänellä oli lukuisia naissuhteita. Tsaari murhattiin pian valtaannousunsa jälkeen, ja näin alun perin saksalaisesta aatelisnaisesta tuli Venäjän keisarinna Katariina II.

Katariina toi pitkän hallintokautensa aikana 1762-96 Euroopan Venäjälle ja Venäjän Eurooppaan. Keisarinna oli valistuksen mesenaatti, ja hän laajensi Iivana Julman luomaa suurta valtakuntaa vielä entisestään. Lisäksi Katariina tuli tunnetuksi vallanhalustaan ja useista rakastajistaan, joihin lukeutuivat mm. Grigori Orlov ja Grigori Potjomkin.

Hän oli myös poikkeuksellisen hyvä ja lahjakas kirjoittaja. Hän julkaisi useita eri aloja käsitteleviä kirjoja ja kävi vilkasta kirjeenvaihtoa aikakauden suurimpien ajattelijoiden, kuten Voltairen kanssa.

Asiasanat: muistelmat keisarinnat historia 
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Historia > Henkilö- ja sukuhistoria > Elämäkerrat. Muistelmat > Yhteiskuntaelämän, kasvatuksen ja maanpuolustuksen edustajat

2. painos

Suomentanut: Ruth Jacobson

GUMMERUS

Bookwell Oy - Juva 2012

VOITTOHUUTO ja PK.  3,75e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

6,25 €
Ilmoitus on sulkeutunut 24.1.2018 11:55

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.