Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

hyväkuntoinen boxi ( mukana pahvi-boxi )

1 :

Kätevän Emännän ensimmäinen tuotantokausi selvittää, mitä nainen haluaa, millainen on eka kerta ja kuinka toimii tuhma tyttö. Kätevä Emäntä tietää mitä lähikaupan kassa oikeasti ajattelee sinusta ja miten loitsuamalla sevlitään kiperistä paikoista.

Millaista on jäädä pyykkivuoren vangiksi? Millaiset PMS- oireet naista vaivaavat? Kun kysymys on naisista, ohjeilta ei voi välttyä ja hyviäkin vinkkejä löytyy. Kätevä Emäntä löytää intohimon, vaikka tietää, että naisen haaveet eivät kulje käsi kädessä todellisuuden kanssa. Jännitystä, nopeaa kokkausta ja OUKEI!

2 :

Kätevä Emäntä- sarjan toinen tuotantokausi anniskelee viinipuheita, parisuhdeneuvontaa ja muuttumisleikkejä. Emäntä hakee taivaspaikkaa, joutuu EU-tarkastukseen ja totuttelee eduskuntatalon arkeen. Millaista on tosielämä rivitalossa ja mitä nainen haluaa? Vauhdissa mukana Rallimimmit ja Lööppitehdas.

Kätevän emännän elämään kuuluvat edeleenn loitsut , PMS, kuumat aallot ja menopaussi. Kuulumiset vaihdetaan postilaatikolla, eikä lähikaupan kassa malta olla puuttumatta asiakkaidensa elämään.

3 :

Kätevä Emäntä on sketsisarja, joka käsittelee asioita ja ilmiöitä niin suoraan, että hirvittää. Kolmas tuotantokausi tarjoaa käynnin parisuhdeterapeutille, opastaa vierasmaalaisen työläisen suomalaisuuden saloihin ja selvittää voiko seksuaalinen ahdistelu eduskunnassa olla sittenkään totta. Entä miten toimii terveydenhuolto ja mitä kaikkea voi saada kylkiäisinä?

Sarjassa on mukana tuttuja hahmoja Kätevän Emännän aiemmilta tuotantokausilta: Kassaneiti Seija, Huuhaasinkut, Fiftarit, Toimiston ja Kauneuden maailman väki sekä Kansanedustaja Marita. Uusia tuttavuuksia ovat mm. kärttyisä tonttu ja prinsessat Tuhkimo, Lumikki ja Ruusunen. Kätevä Emäntä käy alennusmyynneissä, häissä ja postilaatikolla ? kätevät emännät pääsevät ja menevät ihan minne vain!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

17 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.10.2018 18:46
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.