Kuvaus

Myydään kuvien mukainen kultainen codell -kaulaketju.  Kunto kuvien mukainen, yhdestä kohdasta katkennut(tästä johtuen kunnoksi laitettu heikko), ei muuta rikkoumaa. Helposti kultasepällä korjattavissa Korua ei ole puhdistettu, on tullut aikoinaan käytössä ja säilytyksessä likaa ym. Puhdistuksen jälkeen pääsee loistoonsa. Leimoja löytyy runsaasti.

Mitat:

Kaulaketjun pituus lukkoineen 45,5 cm.

Leveys 0,3 cm.

Yhteispaino 5,636 g.

Leimat:

ITALY, 585, sekä useita erilaisia leimoja, joissa kuvioita ja numeroita. En saa selvää, näkyvät kuvissa lukon molemmin puolin. Leimoja molemmilla puolilla.

Pahoittelen huonoa kuvien laatua. 

Korulippaiden tyhjennys käynnissä. Myyntiin tulee uusia ja vanhoja, käyttämättömiä tai käytössä olleita koruja. Erikoiksuuksia joukossa.

Katso myös muut kohteeni! Jokaisen makuun löytyy omat uniikit korvakorut ja paljon myös muitakin koruja.Myynnissä paljon erilaisia, eri värisiä, näköisiä ja kokoisia koruja. Materiaaleina mm. muovi, lasi, kivi, jalokivet(hiotut ja luonnon muovaamat), metallit. Metalliosien materiaalit nikkelittömiä, yleensä platinaa, väreinä pronssi, hopea, kulta ja antrasiitti/musta. 

Yhdistän huutoja samaan pakettiin, huuda useampi tuote yksillä postikuluilla!

Koru, korut, kaula, kaulakoru, kaulaketju, ketju, cordell, Italy, Italia, kultaus, kultaus, kultainen, gold, 585, K14, K18, K20, K20, K24,  yksinkertainen, näyttävä, kuviollinen, kuvio, koristeelllinen, koristeltu, koriste,  kultaseppä, käsityö, , Kruunu, Alasin, kultaleima, leima, leimattu, leimat.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
132 €
Sulkeutuu 9 vrk 2 h 50 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Hinta nyt 132 € Sulkeutuu 9 vrk 2 h 50 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.