Kuvaus

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.


Kuvanmukainen HYVÃSSà ISKUSSA oleva (omiste, siisti)  opus Tämän TV- Sarjanakin julkaistun sarjan diggareille.


Katri Manninen: Benner & Benner - Siljan tarina

Silja Rautmaa-Benner on menestyvä asianajaja, jonka elämä näyttää päällisin puolin olevan kunnossa: hän on osakkaana pienessä mutta arvostetussa asianajotoimistossa yhdessä miehensä Kain ja appiukkonsa Nissen kanssa, hänellä on huomaavainen aviomies, kaunis koti ja kiltti koira.

Siljan hyvinjärjestetty elämä romahtaa, kun hän saa miehensä kiinni syrjähypystä toimiston nuoren avustajan kanssa. Silja uskoo kuitenkin saavansa ongelman hallintaan, kuten kinkkisimmätkin oikeusjutut. Painetta lisää appiukon ilmoitus asianajotoimiston jättämisestä Siljan ja Kain haltuun.

Samaan aikaan Silja tutustuu salaperäiseen Rafael Mustavuoreen ja tämän kallista lahjatavarapuotia pyörittävään äitiin. Siljaa hämmentää hänen oma kiinnostuksensa miestä kohtaan, joka ulkoisesti näyttää olevan vain opiskeleva siivooja.

Elämä pistää Siljan kovaan kouluun: hänen on opittava, että elämässä ei mikään mene lakikirjojen tai järkevien suunnitelmien mukaan. Hän saa kovimman kautta oppia luopumaan, antamaan periksi - ja luottamaan siihen, että kaikesta huolimatta elämä kantaa häntä eteenpäin.

Romaani Silja Benneristä pohjautuu MTV3:n suosittuun televisiosarjaan, jonka ovat kirjoittaneet Kirsti ja Katri Manninen.

Silja Bennerin tarina on paljon enemmän kuin televisiosarjan käänteiden kuvaus: lukija saa tietää, mitä Siljan elämässä on tapahtunut aikaisemmin ja miten hänelle lopulta käy.

Katri Manninen on aikaisemmin kirjoittanut 14 nuorisoromaania, mm. neljä suosittua Salatut elämät -sarjaan perustuvaa kirjaa.


1. painos

Gummerus Kirjapaino Oy
Jyväskylä 20022


VOITTOHUUTO ja PK. 3.90e TILILLE ja PAKETTIA POSTIIN.
 

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 05/18, 10/17, 04/17, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 73 vrk 16 h 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,95 € Sulkeutuu 73 vrk 16 h 17 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.