Kuvaus

Kättä päälle – lautapeli

Peliko 2013

Kunto: kaikki kortit ja osat tallessa, ajanottolaite ei oikein toimi, jää välillä jumiin. Täytynee siis käyttää muuta ajanottoa, esim. kännykkää.

Kättä päälle on vauhdikas visailupeli, jossa on tärkeää paitsi se, mitä tietää, myös se, milloin tietää. 

Pelin idea

Kierroksen aluksi luetaan kysymys. Sitten ajastin säädetään 30 sekuntiin ja laitetaan piiloon pelilaatikon kannen alle, jotta pelaajat eivät näe, paljonko aikaa on jäljellä.

Jokaisella pelaajalla on kaksi vastausvuoroa: yksi kummallekin kädelle. Kun haluaa vastata, sanoo vastauksensa ääneen ja laittaa kätensä pelilaudalle. Seuraava vastaaja laittaa kätensä ensimmäisen vastaajan käden päälle ja niin edelleen.

Kun aika loppuu, ei saa enää vastata. Pelilaudalle muodostunut käsipino puretaan: päällimmäinen käsi saa viisi pistettä, seuraava neljä, sitten kolme ja niin edelleen. Pienemmillä pelaajamäärillä vain kolme ensimmäistä kättä pääsevät pisteille.

Pisteet kirjataan ylös ja on seuraavan kierroksen aika. Yhteensä peli kestää 20 kierrosta, jos pelaajat eivät muuta sovi.

 

hakusanoja lauta peli avista visailupeli perhepeli

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

10 €
Sulkeutuu 12 vrk 5 h 5 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 12 vrk 5 h 5 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.