Kuvaus

Tämä ELOKUVA kertoo Blu-Ray laadulla historian tapahtumista näin:

Toisen maailmansodan kynnyksellä sopivat kaksi  " Euroopan massamurhaajaa"  Stalin ja Hitler Itäisen Euroopan jaosta keskenään. Siinä mm. Suomi "jäi" Neuvostoliiton haltuun.   Kun Nazi-Saksa aloitti salamahyökkäyksen Puolaan, ( 1.9.1939 )niin ovela ja juoni Neuvostoliiton salainen palvelu (militääri)  lähetti kutsun Puolan suurille isänmaanystäville. Ajatus oli kokoontua ja miettiä yhdessä, mitä tehdään Nazi-Saksan salamahyökkäyksen pysäyttämiseksi. (  Tapahtui 17.9.1939 )  Kun Puolan upseerit kokoontuivat tähän Neuvostoliiton kutsumaan neuvotteluun, heidät kaikki pidätettiin ja niskalaukauksella murhattiin Neuvostoliiton Puna-armeijan toimesta. He käyttivät saksalaista Walther pistoolia ja patruunat olivat myös saksalaisia Karlsruhe kaupungissa oleva tehdas Genschow, kaliberia 7,65mm.

Kun parivuotta  myöhemmin aloitti puolestaan Nazi-Saksa ryntäyksen kohti Moskovaa, niin he löysivät Katyn paikkakunnalta joukkohaudan, jossa makasivat  nämä  Puolan 22,000 upseeria, kaikki ruumiit  olivat Puolan uniformuissa. Mustapukuinen Nazien SS-propaganda-osasto kertoi karmean  massamurha tosiasian  maailmalle ja filmasi haudat ja ruumiit, sekä tunnisti heidät. Sitten sotaonni kääntyi ja Nazi-Saksa joutui puolestaan aivan ylivoimaisen Puna-armeijan takia perääntymään, nyt joutuivat samat ruumiit Neuvostoliiton propagandan välineiksi ja Neuvostoliiton viesti maailmalle oli : "Saksalaiset ovat pahoja, katsokaa, mitä he tekivät kunnon rehellisille  puolalaisille"  kuului puolestaan nyt Puna-armeijan äänekäs propagandaviesti maailmalle.
Puolalaiset eivät tienneet, mitä uskoa,koska siihenaikaan  olivat amerikkalaiset  neuvostoliittolaisten kanssa keskenään  hyviä kamuja (liittoutuneita ) ja amerikan  lääkärit tutkivat ruumiita: "Yes, paha sakemanni tappanut". Sanoivat taas amerikkalaiset ja neuvostoliittolaiset kuin yhdestä suusta---mutta molemmat suurvallat valehtelivat!
Neuvostoliitto oli käyttänyt murhiinsa saksalaisia patruunoita ja aseita, he olivat ovelia ja kieroja , olihan kyse Neuvostoliiton KGB osastosta, se oli samanlainen kuin USA:n CIA. ( ex-OSS)

Tämä elokuva kertoo tästä tapahtumasta,kuinka sen kokivat ja näkivät puolalaiset, ohjaajana puolalainen Andrzej Wadja, kesto 123min. Ääni: Saksa tai puola, texti saksa. Elokuva sai kunniamaininnan OSCAR 2008 vuonna.
 Venäjä ja Putin on nykyaikana reilusti tunnustanut, että tämän traagisen massamurhan tekivät todellakin Neuvostoliiton  salainen poliisi KGB/ puna-armeijan sotilaat, kuten me kaikki toki jo tiesimme ja jonka totuuden kertoivat jo NAZI-Saksan  sotilaat maailmalle.
EI OLE SUOMALAISTA TEXTIÄ!

BR28JL5X2 Katyn Joukkomurhat ja kuinka se oikein tapahtui. Puolalaiset tosin itse syyllistyivät karmeuksiin Ukrainassa jne.. 
sota armeija army militaria military keräily puolustusvoimat sotilas soturi hakaristi 

Pieni loppukevennys vielä: Nürnberg oikeudenkäynnissä  v. 1945 syytettiin Natsi-Saksaa myös tästä verilöylystä ja Amerikka ja Britit olivat Neuvostoliiton puolella ja tukena. Koska saksalaiset pystyivät esittämään vastaan raskaita tosiasioita (faktoja) vetivät nämä USA, Britannia ja Neuvostoliitto syytöksen takaisin ja sanoivat, että asiaa pitää vielä tutkia.....se jäi roikkumaan ilmaan.

Saksalainen sanomalehti PAZ kirjoitti 21.3.-15 aiheesta vielä, että kun käydään läpi historian kirjoja 2. Maailmansota, niin USA:n Presidentti Franklin D. Roosevelt kielsi kaiken julkaisun tästä aiheesta, joka osoittaisi syyllisyyden Neuvostoliittoon, sanomalla:         " Olen ehdottoman varma, etteivät venäläiset sitä ole tehneet, se on kaikki saksalaista propagandaa."  

Samaa laulua Saksan syyllisyydestä ja Neuvostoliiton viattomuudesta hoilotti Britanniassa W.Churchill ulkoministerilleen Mr. Antohony Eden kirjeessä 28.4.-43 : " On lopetettava kolme vuotta vanhan haudan ympärillä pyöriminen." 

I

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10,45 €
Sulkeutuu 21 vrk 17 h 6 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10,45 € Sulkeutuu 21 vrk 17 h 6 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.