Kuvaus

Kaulakoru, kaulanauha, akvamariini, amatsoniitti

Kaulakoru, jossa on akvamariinisiruja ja sirujaksojen välissä pitkänomaiset amatsoniittihelmet. Hopeanväriset helmihatut ja välipalat. Pujotettu koruvaijeriin. Hopeinen jousrengaslukko 13 mm. Hopeanväriset solmusuojat. Metalliosat ovat nikkelittömiä.
Nauhan pituus on 48 cm ja paino 65 g.
HUOM. Kaikki myynnissä olevat koruni ovat itse valmistamiani, joten voin antaa niille takuun. Jos korusi ilman syytä rikkoutuu kohtuuttoman pian, korjaan sen. Jokainen koru on uniikki, ja kuvat esittävät aina juuri sitä korua, jonka tulet saamaan.

Akvamariini (engl. aquamarine) on berylliryhmän mineraali. Nimi on tullut kreikankielisestä sanasta, joka tarkoittaa merensinistä kiveä. Berylli on sittemmin määritelty tietyn kiderakenteen omaavien mineraalien yleisnimeksi. Ensimmäiset silmälasien linssit on aikanaan valmistettu berylliryhmän mineraalista. Akvamariinin sininen väri syntyy rautaioneista. Fe2+-ionin vaikutuksesta. Fe3+- tuottaa kullankeltaisen värisävyn. Jos molempia rautaioneja on läsnä, lopputulos on syvän sininen akvamariini. Hennon värinsä vuoksi siitä tehdään yleensä melko paksuja hionnaisia. Akvamariinilla, erityisesti vihertävänsävyisellä on taipumus haalistua, kun se on kaivettu esiin. Mineraalin kovuus on 7,5-8 ja sen kiilto on lasi- tai vahakiilto. Akvamariini tunnetaan maaliskuussa syntyneiden onnenkivenä

Amatsoniitti (engl. Amazonite) on sinertävä tai vihertävä kivi. Nimensä se on saanut Amazonin alueelta löytyneistä kiteistä. Maailman parhaat amatsoniitit löytyvät kuitenkin nykyisen Venäjän alueelta sekä USA:sta. Amatsoniitti kuuluu maasälpämineraaleihin. Se on yleensä läpinäkymätöntä, joskus läpikuultavaa ja harvoin läpinäkyvää. Amatsoniitin kovuus Mohsin asteikolla on 6-6,5. Pinta on lasikiiltoinen. Amatsoniittia pidetään neitsyen ja vesimiehen onnenkivenä.

Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 15 h 8 min 19 s
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

23 € Sulkeutuu 15 h 8 min 19 s

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.