Tuote on myyty käyttäjälle laser130 hintaan 15 €

Kuvaus

Kaulakoru, kaulanauha, cloisonne, jade
Sinipohjaiset, kukkakuvioiset cloisonnet, pyöreät 8 mm vaalean turkoosit ja 6 mm turkoosiin vivahtavat valkoiset jadehelmet. Kullanväriset välipalat, kullattu riimulukko (toggle). Pujotettu koruvaijeriin. Metalliosat ovat nikkelittömiä.
Nauhan pituus on 60 cm ja paino 40 g.
HUOM. Kaikki myynnissä olevat koruni ovat itse valmistamiani, joten voin antaa niille takuun. Jos korusi ilman syytä rikkoutuu kohtuuttoman pian, korjaan sen. Jokainen koru on uniikki, ja kuvat esittävät aina juuri sitä korua, jonka tulet saamaan.
Saat korun organzapussissa huutohintaan. Lisähintaan 20c saat silkkipussin tai 50c-1€ korurasian. Silkkipussien ja korurasioiden mallit ja hinnat linkissä:
http://www.youtube.com/watch?v=1THOny7Lvk0&feature=youtube_gdata
Cloisonne on metallipohjainen korukappale, johon on tehty metallilangasta kuviot. Kuvioiden sisus on täytetty emalimassalla ja poltettu kiinni runkoon. Kiinassa cloisonnen antaminen lahjaksi on erityinen ystävyyden osoitus.
Jadeksi (engl. jade) kutsutaan kahta eri mineraalia: nefriittiä ja jadeittia. Nämä ovat ulkonäöltään ja rakenteeltaan varsin samanlaisia, tiiviitä ja sitkeitä kiviä, joita on ollut helppo työstää mm. koruiksi ja koriste-esineiksi. Jade on läpikuultavaa tai läpinäkymätöntä, massamaista kiveä. Jadeiitti on lasikiiltoista ja hieman kovempaa (kovuus Mohsin asteikolla 7) kuin nefriitti (kovuus Mohsin asteikolla 6,5), joka on enemmän rasvakiiltoista. Jaden värisävyt ovat valkoinen, vihreä, ruskea, violetti, punainen, oranssi ja musta. Jadea voidaan myös värjätä. Horoskooppikivenä jade mainitaan oinaan, härän, kaksosten, neitsyen ja vaa'an onnenkiveksi.
Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

15 €
Ilmoitus on sulkeutunut 8.5.2018 0:00

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.