Tuote on myyty käyttäjälle titfriman hintaan 18 €

Kuvaus

Kaulakoru, kaulanauha, karneoli, aventuriini
Kaulakoru , jossa on edessä isot vapaamuotoiset, litteät karneolipalat. Muuten nauha rakentuu pyöreistä ja sylinterimäisistä karneolihelmistä ja oranssin sävyisistä pyöreistä aventuriineista. Kivet on pujotettu koruvaijeriin. Kullanväriset helmihatut. Kullanvärinen, sydämen muotoinen karabiinilukko ja jatkoketju. Metalliosat ovat nikkelittömiä.
Nauhan pituus on 45-52 cm ja paino 78 g.
HUOM. Kaikki myynnissä olevat koruni ovat itse valmistamiani, joten voin antaa niille takuun. Jos korusi ilman syytä rikkoutuu kohtuuttoman pian, korjaan sen. Jokainen koru on uniikki, ja kuvat esittävät aina juuri sitä korua, jonka tulet saamaan.
Saat korun huutohintaan organzapussissa. Halutessasi voi ostaa rasian, joiden mallit ja hinnat ovat linkissä: https://www.youtube.com/watch?v=1THOny7Lvk0&feature=youtube_gdata
Karneoli (engl. carnelian) on punaruskea kalsedonimuunnos, jonka väriskaala vaihtelee vaalean oranssista lähes mustaan. Karneoli on läpikuultavaa, lasi-, rasva- tai silkinkiiltoista tai himmeää ja suhteellisen kovaa (kovuus Mohsin asteikolla  6-7). Horoskooppikivenä karneoli on neitsyen ja heinäkuussa syntyneiden onnenkivi.
Aventuriini (engl. aventurine) on kvartsipitoinen kivilaji. Se on heikosti läpikuultavaa ja sille tyypillistä ovat kiven sisällä kiiltävät tai heijastuvat mineraalihiput. Tätä aventuriinin ominaisuutta jäljittelee keinotekoinen korukivi, kultakivi, jossa on kimaltavia hippuja ruskean, sinisen tai vihreän lasimassan sisällä. Aventuriini on vihreää, oranssia, ruskeaa, keltaista tai harmaata. Aventuriini on hieman pehmeämpää kuin puhdas kvartsi (kovuus Mohsin asteikolla 6,5). Horoskooppikivenä aventuriini on härän ja ravun onnenkivi.
Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

18 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 5.12.2021 21:44
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.