Tuote on myyty käyttäjälle laser130 hintaan 22 €

Kuvaus

Soikeat rubiini-zoisiitit, vihreät ja punaiset jadet. Pujotettu koruvaijeriin. Hopeanväriset välipalat. Hopeanvärinen riimulukko (toggle). Metalliosat ovat nikkelittömiä.
Nauhan pituus on 54 cm ja paino 47 g.
HUOM. Kaikki myynnissä olevat koruni ovat itse valmistamiani, joten voin antaa niille takuun. Jos korusi ilman syytä rikkoutuu kohtuuttoman pian, korjaan sen. Jokainen koru on uniikki, ja kuvat esittävät aina juuri sitä korua, jonka tulet saamaan.
Saat nauhan huutohintaan organzapussissa. Halutessasi voi ostaa rasian, joiden mallit ja hinnat ovat linkissä: https://www.youtube.com/watch?v=1THOny7Lvk0&feature=youtube_gdata
Rubiini (engl. ruby) on punainen korundi, joka on mineraalina alumiinioksidia. Rubiinin nimi tulee latinan kielen sanasta, joka tarkoittaa punaista. Muun väriset jalokivikorundit ovat safiireja. Rubiini on joko lasikiiltoista tai timantinkiiltoista. Rubiini ja safiiri ovat timantin jälkeen kovimpia mineraaleja. Niiden kovuus Mohsin asteikolla on 9. Rubiinin tunnetaan mm. heinäkuussa syntyneiden onnenkivenä.
Zoisiitti (eng. zoisite) on epidoottiryhmän silikaattimineraali. Se voi olla sinistä, violettia, vihreää, ruskeaa, pinkkiä, keltaista, harmaata tai väritöntä. Läpinäkyvää zoisiittia käytetään jalokivenä. Tansaniitti on zoisiitin sininen muunnos. Vihreä zoisiitti sisältää usein rubiinikiteitä. Tätä muunnosta kutsutaan myös anyoliitiksi. Se on yleensä läpinäkymätöntä, mutta käytetään korukivenä kauniiden väriensä vuoksi. Zoisiitti on lasikiiltoista, ja sen kovuus Mohsin asteikolla on 6-7.
Jadeksi (engl. jade) kutsutaan kahta eri mineraalia: nefriittiä ja jadeittia. Nämä ovat ulkonäöltään ja rakenteeltaan varsin samanlaisia, tiiviitä ja sitkeitä kiviä, joita on ollut helppo työstää mm. koruiksi ja koriste-esineiksi. Jade on läpikuultavaa tai läpinäkymätöntä, massamaista kiveä. Jadeiitti on lasikiiltoista ja hieman kovempaa (kovuus Mohsin asteikolla 7) kuin nefriitti (kovuus Mohsin asteikolla 6,5), joka on enemmän rasvakiiltoista. Jaden värisävyt ovat valkoinen, vihreä, ruskea, violetti, punainen, oranssi ja musta. Jadea voidaan myös värjätä. Horoskooppikivenä jade mainitaan oinaan, härän, neitsyen ja vaa'an onnenkiveksi.
Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

22 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 7.5.2018 23:53

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.