Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kaulakoru, kaulanauha, jaspis, koralli

Kaulakoru kivirondelleista. Suurin osa rondelleista on erilaisia japislajeja. Punaiset rondellit ovat korallia. Nauhassa on muutama kullanvärinen metallirondelli. Edessä on sydämen muotoinen jaspisriipus. Nauha on pujotettu koruvaijeriin. Kullattu karabiinilukko. Metalliosat ovat nikkelittömiä.
Nauhan pituus on 50 cm, riipus kannattimineen 5,5 cm ja paino 53 g.
HUOM. Kaikki myynnissä olevat koruni ovat itse valmistamiani, joten voin antaa niille takuun. Jos korusi ilman syytä rikkoutuu kohtuuttoman pian, korjaan sen. Jokainen koru on uniikki, ja kuvat esittävät aina juuri sitä korua, jonka tulet saamaan.

Jaspis (engl. jasper) on monimuotoinen ryhmä kalsedonimuunnoksia. Jaspis on läpinäkymätöntä kiveä, jota käytetään koruihin ja koriste-esineisiin. Sana ”jasper” on alkuperältään vanhaa ranskaa ja tarkoittaa täplikästä tai pilkullista kiveä. Jaspis voi olla lähes minkä väristä tahansa. Jaspiskiviä on nimetty niiden löytöpaikan mukaan (Bruneau, Lahontan) tai nimi voi kuvata kiven ulkonäköä (dalmatianjaspis, seeprajaspis, maisemajaspis). Japis on rasvakiiltoista tai himmeää ja suhteellisen kovaa kiveä (kovuus Mohsin asteikolla 6,5-7). Horoskooppikivenä jaspikset tunnetaan oinaan ja lokakuussa syntyneiden onnenkivenä.

Koralli (engl. precious coral) on korukivenä käytettyä korallieläimen runkoa. Se on väriltään kirkkaan- tai vaalean punaista. Korallia on käytetty korukivenä jo muinaisessa Egyptissä. Se on kovuudeltaan Mohsin asteikolla n. 3,5 eli melko pehmeää. Korukivenä sitä käytetäänkin enimmäkseen pyöröhiottuna ja helminä.

Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

26 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 17.5.2021 16:36
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.