Tuote on myyty käyttäjälle titfriman hintaan 18 €

Kuvaus

Kaulakoru, kaulanauha, magnesiitti, ametisti, granaatti

Soikeat, violetin ja ruskean kirjavat magnesiittihelmet 13x18 mm, magnesiittirondellit n. 4-5x8 mm, tummat granaattirondellit n. 4x8 mm ja hyvin tummat fasettihiotut ametistihelmet 12 mm. Pujotettu koruvaijeriin. Hopean väriset välipalat. Hopean värinen riimulukko (toggle). Metalliosat ovat nikkelittömiä.
Nauhan pituus on 56 cm ja paino 100 g.
HUOM. Kaikki myynnissä olevat koruni ovat itse valmistamiani, joten voin antaa niille takuun. Jos korusi ilman syytä rikkoutuu kohtuuttoman pian, korjaan sen. Jokainen koru on uniikki, ja kuvat esittävät aina juuri sitä korua, jonka tulet saamaan.

Saat nauhan huutohintaan organzapussissa. Halutessasi voi ostaa rasian, joiden mallit ja hinnat ovat linkissä: https://www.youtube.com/watch?v=1THOny7Lvk0&feature=youtube_gdata

Ametisti (engl. amethyst) on violetti kvartsimuunnos. Violetti väri johtuu rautaepäpuhtauksista. Ametistia on kaikkialla maapallolla. Lapin Luostolla on Suomen suurin ametistikaivos. Ametistin väri vaihtelee hyvin tummasta violetista vaaleaan. Se on läpinäkyvää tai läpikuultavaa. Kovuus Mohsin asteikolla on 7. Pinta on lasikiiltoinen. Ametisti on helmikuussa syntyneiden onnekivi.

Granaatti (engl. garnet) on joukko silikaattimineraaleja, joille yhteistä on kuutiollinen kidejärjestelmä. Granaattien yleisimpiä värejä ovat punainen, keltainen, ruskea ja vihreä, mutta granaateissa esiintyy lähes kaikkia värejä sinistä lukuunottamatta. Nimettyjä granaattivariantteja ovat pyrooppi (syvän punaisesta mustaan), almandiini (punainen, violetti, ruskea), spessartiini (ruskea ,oranssi, violetinpunainen), grossulaari (vihreä, ruskea, punainen, keltainen, grossulaarimuunnos tsavoriitti on vihreä, hessoniitissa on laaja kirjo punaruskean sävyjä), uvaroviitti (tummanvihreä) ja andradiitti (punainen, keltainen, ruskea, vihreä tai musta). Korukivinä käytetään läpinäkyviä ja läpikuultavia kaunisvärisiä kiviä. Pyrooppi on granaateista yleisin korukivi. Granaattia käytetään kovuutensa vuoksi myös hionta-aineena. Granaatit ovat lasi-, hartsi- tai rasvakiiltoisia. Niiden kovuus Mohsin asteikolla on 6,5–7,5. Horoskooppikivenä granaatti tunnetaan tammikuussa syntyneiden sekä skorpionin onnenkivenä.

Magnesiitti (engl. magnesite) on magnesiumkarbonaattia, joka on vaaleaa mineraalia. Se esiintyy yleensä kerrostuneena muiden magnesiumpitoisten mineraalien mm. serpentiniitin kanssa. Siinä esiintyy yleensä tummia juosteita, minkä vuoksi sitä värjätään usein jäljittelemään mm. turkoosia. Useimmiten korukivenä käytetty magnesiitti on värjättyä. Magnesiitti on lasikiiltoista ja sen kovuus Mohsin asteikolla on 3-3,2.

Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

18 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 5.12.2021 21:46
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.