Kuvaus

Kaulakoru, kaulanauha, ruusukvartsi, kalsedoni, jade

Kaulakoru, jossa on ruusukvartsisiruja ja sirujaksojen välissä siniset kalsedoni- ja pinkit jadehelmet. Hopeanväriset helmihatut ja välipalat. Pujotettu koruvaijeriin. Hopeinen jousrengaslukko 13 mm. Hopeanväriset solmusuojat. Metalliosat ovat nikkelittömiä.
Nauhan pituus on 56 cm ja paino 79 g.
HUOM. Kaikki myynnissä olevat koruni ovat itse valmistamiani, joten voin antaa niille takuun. Jos korusi ilman syytä rikkoutuu kohtuuttoman pian, korjaan sen. Jokainen koru on uniikki, ja kuvat esittävät aina juuri sitä korua, jonka tulet saamaan.

Ruusukvartsi (engl. rose quartz) on nimensä mukaisesti kvartsimineraali, piidioksidia, väriltään vaalean punaista. Väri syntyy titaaniepäpuhtauksista. Värillä on taipumus haalistua valossa. Ruusukvartsia myös värjätään. Ruusukvartsi on lasi- tai vahakiiltoista tai himmeää ja suhteellisen kovaa (kovuus Mohsin asteikolla 7). Ruusukvartsi on varsin yleinen mineraali ja suosittu korukivenä. Horoskooppikivenä ruusukvartsi tunnetaan härän, ravun ja vaa'an onnenkivenä.

Jadeksi (engl. jade) kutsutaan kahta eri mineraalia: nefriittiä ja jadeittia. Nämä ovat ulkonäöltään ja rakenteeltaan varsin samanlaisia, tiiviitä ja sitkeitä kiviä, joita on ollut helppo työstää mm. koruiksi ja koriste-esineiksi. Jade on läpikuultavaa tai läpinäkymätöntä, massamaista kiveä. Jadeiitti on lasikiiltoista ja hieman kovempaa (kovuus Mohsin asteikolla 7) kuin nefriitti (kovuus Mohsin asteikolla 6,5), joka on enemmän rasvakiiltoista. Jaden värisävyt ovat valkoinen, vihreä, ruskea, violetti, punainen, oranssi ja musta. Jadea voidaan myös värjätä. Horoskooppikivenä jade mainitaan oinaan, härän, neitsyen ja vaa'an onnenkiveksi.

Kalsedoni (eng. chalcedony) on piilokiteistä kvartsia. Se on useimmiten sinertävää, mutta väriskaala on laaja ja huokoisuutensa ansiosta se on helppo värjätä. Mineraali on usein läpikuultavaa. Sen pintakiilto on lasi-, helmiäis-, vaha- tai rasvakiilto. Pinta voi olla myös himmeä. Kalsedonin kovuus Mohsin asteikolla 6-7.

Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 7 vrk 15 h 54 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

23 € Sulkeutuu 7 vrk 15 h 54 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.