Kuvaus

Kaulakoru, kaulanauha, ruusukvartsi, sitriini, prehniitti, aidot makeanveden helmet

Kolmenlaiset kivirondellit n. 5 mm. Pinkki ruusukvartsi, keltainen sitriini ja vihreä prehniitti. Kivijaksojen välissä kullatut metallirondellit ja valkoiset makeanveden helmet.Pujotettu koruvaijeriin. Kullattu karabiinilukko. Metalliosat ovat nikkelittömiä.
Nauhan pituus on 51 cm ja paino 17 g.
HUOM. Kaikki myynnissä olevat koruni ovat itse valmistamiani, joten voin antaa niille takuun. Jos korusi ilman syytä rikkoutuu kohtuuttoman pian, korjaan sen. Jokainen koru on uniikki, ja kuvat esittävät aina juuri sitä korua, jonka tulet saamaan.

Saat nauhan huutohintaan organzapussissa. Halutessasi voi ostaa rasian, joiden mallit ja hinnat ovat linkissä: https://www.youtube.com/watch?v=1THOny7Lvk0&feature=youtube_gdata

Prehniitti (engl. prehnite) on ketju- eli inosilikaatti, joka sisältää alumiinia ja kalsiumia. Nimensä mineraali on saanut löytäjänsä Hendrik von Prehnin mukaan. Hän toimi saksalaisen sotajoukon komentajana Etelä-Afrikassa vuosina 1768-1780. Prehniitti on väriltään yleensä vihertävää tai keltaista, myös väritöntä, pinkkiä, sinistä ja valkoista prehniitiä on löydetty. Prehniitti on yleensä läpikuultavaa, harvoin täysin läpinäkyvää. Pinta on lasi- tai helmiäiskiiltoinen.

Ruusukvartsi (engl. rose quartz) on nimensä mukaisesti kvartsimineraali, piidioksidia, väriltään vaalean punaista. Väri syntyy titaaniepäpuhtauksista. Värillä on taipumus haalistua valossa. Ruusukvartsia myös värjätään. Ruusukvartsi on lasi- tai vahakiiltoista tai himmeää ja suhteellisen kovaa (kovuus Mohsin asteikolla7). Ruusukvartsi on varsin yleinen mineraali ja suosittu korukivenä. Horoskooppikivenä ruusukvartsi tunnetaan härän, ravun ja vaa'an onnenkivenä.

Sitriini (engl. citrine) on keltainen kvartsimineraali. Sen kovuus Mohsin asteikolla on noin 7 ja se on lasikiiltoista. Sitriini tunnetaan marraskuussa syntyneiden onnenkivenä.

Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 13 vrk 7 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

21 € Sulkeutuu 13 vrk 7 h 45 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.