Kuvaus

Myydään kuvien mukainen käyttämättä jäänyt  kaunis kullattu koristeellisella orkidea riipuksella ja säädettävällä ketjulla oleva erikoinen kaulakoru. Kukkaa voi liikutella ketjussa haluamaan kohtaan. On käyttämätön eli huippukunnossa.  Laadukas kultaus 24 K.

Ketjun pituus 103,00 cm.

Riipus osan pituus ripustusosineen 4,0 cm ja leveys 3,5 cm.

Leimat RISIS(tai RIS313) PAT 1094 483.

Ei homeen, tupakan, lemmikkieläinten ym. ylimääräisiä tuoksuja.

Korulippaiden tyhjennys käynnissä. Myyntiin tulee uusia ja vanhoja, käyttämättömiä tai käytössä olleita koruja. Erikoiksuuksia joukossa. Kannaattaa kurkata, lisäilen koruja, sormuksia ym. myyntiin, kun ehdin niitä kuvaamaan.

Katso myös muut kohteeni! Jokaisen makuun löytyy omat uniikit korvakorut ja paljon myös muitakin koruja.Myynnissä paljon erilaisia, eri värisiä, näköisiä ja kokoisia koruja. Materiaaleina mm. muovi, lasi, kivi, jalokivet(hiotut ja luonnon muovaamat), metallit. Metalliosien materiaalit nikkelittömiä, yleensä platinaa, väreinä pronssi, hopea, kulta ja antrasiitti/musta. 

Yhdistän huutoja samaan pakettiin, huuda useampi tuote yksillä postikuluilla!

Koru, korut, riipus, medaljonki, medaljong, orchidea, orchid, orkidea, kukka, ketju, kaula, kaulakoru, kaulariipus, näyttävät, kivellinen, vanhahtava, vanha, vanhanaikainen, viktoriaaninen, victorian, empire, vintage, retro, boho, uniikki, yksilöllinen, kullattu, kulta,  metalli, metallinen, metal, koriste, koristeellinen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
65 €
Sulkeutuu 6 vrk 22 h 48 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 65 € Sulkeutuu 6 vrk 22 h 48 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.