Kuvaus

Myydään kuvien mukainen itseltä käyttämättä jäänyt kaunis ja näyttävä kullattu korusetti, joka sisältää sormuksen, korvikset ja kaulakoru riipuksella. Kaikki kivet tallella. Kaulakorun ketjussa lätkä, jossa on leima 18 KPG, muissa ei ole mitään merkintöjä. Katso mitat ym. tiedot tarkaan!

Mitat ym.:

Sormuksen koko 8/18,2, kiviosuuden mitta kulmasta kulmaan 1,5 cm.

Ketjun pituus 66,0 cm, leveys 0,2 cm.

Riipuksen pituus lenkkeineen 1,9 cm., ilman lenkkiä kulmasta kulmaan 1,2 cm.

Korvisten kiviosuuden mitta kulmasta kulmaan 1,1 cm.

Ei homeen, tupakan, lemmikkieläinten ym. ylimääräisiä tuoksuja.

Korulippaiden tyhjennys käynnissä. Myyntiin tulee uusia ja vanhoja, käyttämättömiä tai käytössä olleita koruja. Erikoisuuksia joukossa.

Katso myös muut kohteeni! Jokaisen makuun löytyy omat uniikit korvakorut ja paljon myös muitakin koruja.Myynnissä paljon erilaisia, eri värisiä, näköisiä ja kokoisia koruja. Materiaaleina mm. muovi, lasi, kivi, jalokivet(hiotut ja luonnon muovaamat), metallit. Metalliosien materiaalit nikkelittömiä, yleensä platinaa, väreinä pronssi, hopea, kulta ja antrasiitti/musta. 

Yhdistän huutoja samaan pakettiin, huuda useampi tuote yksillä postikuluilla!

Koru, korut, riipus, , ketju, kaula, kaulakoru, korvis, korvikset, korvakorut, sormus, ring, earings, riipus, riipukset, kullattu, kultiainen, 14K, 18K, 20K, 24K, setti, korusetti, näyttävät,  vanhahtava, vanha, vanhanaikainen, viktoriaaninen, victorian, empire, vintage, retro, boho, uniikki, yksilöllinen, teräs, terksinen, steel,  metalli, metallinen, metal, koriste, koristeellinen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
34 €
Sulkeutuu 2 vrk 23 h 42 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 34 € Sulkeutuu 2 vrk 23 h 42 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.