Tuote on myyty käyttäjälle anttikos hintaan 36 €

Kuvaus

Huutokaupataan kaunis ja hyväkuntoinen 177 cm pitkä naismallinukke. Lähtöhinta on 85 euroa. Katsotaan miten hinta siitä kehittyy. Lasken lähtöhintaa jos ei mene heti kaupaksi. Mukaan tulee ympyrän muotoinen metallialusta, jonka varassa mallinukke pysyy hyvin pystyssä. Kuten kuvista näkyy, niin mallinukke on ollut käytössä ja pientä kulumajälkeä löytyy. Mannequins de Rekeneire-kultainen liimalappu valmistajasta kiinni torson alaosassa.

Mallinukke on hyvä sisustuselementti suureen pukuhuoneeseen, liikkeen näyteikkunaan, lapsille pukemisleikkeihin tai vaikkapa ompelijan työhuoneeseen. Jotkut jopa käyttävät puutarhaan betonikäsittelyn jälkeen näitä patsaina. Käyttötarkoituksia on siis monia. Kohde myydään vain toimitustavalla nouto. Huutajan kannattaa siis olla kotoisin Oulun lähistöltä tai olla valmis matkaamaan siihen suuntaan. Voit myös halutessasi järjestää jonkun tuttavasi noutamaan kohteen. Kohdetta ei tuoda, vaan sen joutuu noutamaan Heinijärveltä, joka sijaitsee Oulusta etelään.

Kannattaa myös huomioida, että kuvissa on heijastumia huoneen valoista ja kameran salamasta. Mallinuken tiimoilta myydään nettikaupoissa myös pieniä maalauspurkkeja, joilla mallinuken voi kulumakohdiltaan maalata uuden veroiseksi. Maksavat muutaman euron purkilta. Toisaalta mallinukke puetaan ja kulumakohdat saadaan usein näin piiloon. Mallinukke on aivan hyvässä kunnossa, kuten kuvista näkyy. Pientä kulumaa siis siellä täällä. Peruukkia ei tule mukaan. Sellaisia myynnissä verkkokaupoissa. Tässäpä olisi siis tarjolla kestävä mallinukke, jolla on vielä pitkä käyttöikä uudessa kodissaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
36 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.6.2019 18:04
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
13.6. klo 9:00

Huuto tehty. Kiitos sinulle kovasti.

12.6. klo 22:55

Nyt vasta pääsin koneelle, se käy minulle jos sinulle sopii ?

13.6. klo 4:24

Ok, tee huuto niin voit hakea sen 30 euroa vastaan. Vain nouto. Kiitos kaupoista.

11.6. klo 11:12

Moi. Tarjoan tuosta mallinukesta 25 euroa. Voin kertoa rehellisesti, että menisi meidän kotimuseoon mallinukeksi, jolle puetaan aito lottapuku kaikkine rekvisiittoineen. Toivoisin, että hyväksyt tarjoukseni ottaen huomioon käyttötarkoituksen. :)

11.6. klo 15:39

Koska hyvään kotiin on tulossa, niin voin alentaa hintaa 30 euroon. Tarjous voimassa 24 h ja vain sinulle. Tätä parempaa tarjousta en valitettavasti voi tehdä tästä kohteesta.