Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

T. Kalervo Keranto: Kaunotar katoaa kaukoitään
- Managerin tarinaa Armi Kuuselan matkoista Miss Universumina.
186 kuvaa ja 2 karttapiirrosta

Pehmeäkantinen teos
Viides painos
Kustannusosakeyhtiö Kivi, 1953

Takakannen teksti:
Kolme kärpästä yhdellä iskulla saa lukija maist. T. Kalervo Kerannon teokseen tutustuessaan: korkeatasoiden, ymmärtäjä'n mielellä kirjoitetun matkakuvauksen sadunomaisesta maailmanympärimatkasta; - myötätuntoisesti ja hyvällä tunneaistilla laaditun kertomuksen Suomen kansan lempilapsen Armi Kuuselan sensaatiomaisesta vaelluksesta Muhoksen suomalaiskodista troopilliseen manilalaismajaan; ja - lopuksi suoranaisen jännitysromaanin, jonka vaiherikkaista tositapahtumia seuratessa lukija tuskin malttaa laskea kirjaa kädestään. Kaiken tämän lomassa kerronta tavan takaa laukeaa herkulliseksi huumoriksi.

Kirjoittaja on mielenkiintoiseen aiheeseensa suhtautunut sivistyneellä suvaitsevaisuudella ja leikkisyydellä, jolle itseironiakaan ei ole vierasta. Teos avaa paljon puheenaihetta antaneisiin tapahtumiiin aivan uusia,odottamatomia näköaloja ja samalla se on ensimmäinen yhtenäinen kuvaus niiden kulusta. Syyttä ei teoksesta olekaan ennustettu suoranaista sansaatiota kirjallisessa elämässämme.

Loitelias ja poikkeuksellisen runsas kuvitus on erityisen huolellisesti kudottu kuvauksen olennaiseksi osaksi. Kuvat sinänsä jo ovat oma kertomuksensa tuosta merkillisestä metkasta, joka leikkasi kolmea maanosaa ja kolmea valtamerta.


Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 25.2.2018 12:21

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.