Tuote on myyty käyttäjälle juusolehtonen hintaan 200 €

Kaupunkiympäristö alueidenkäyttö ja -valvonta
Helsingin kaupungin alueelta vuokrattavat joulukuusien myyntipaikat myyntikaudeksi 14.–24.12. vuosittain.

Kuvaus

Helsingin kaupungin kuusenmyyntipaikkojen huutokauppa 19.-.30.10.2020

Helsingin kaupungin kuusenmyyntipaikat myydään huutokaupalla Huuto.net-palvelussa. Jos et ole aiemmin käyttänyt Huuto.net-palvelua, rekisteröidy käyttäjäksi sivun ylälaidasta. Huomioithan, että Huuto.net-palvelun käyttö edellyttää vahvaa tunnistautumista.

Myyntipaikan ehdot

Tähän huutokohteeseen korkeimman tarjouksen tehnyt saa oikeuden käyttää kohdetta joulukuusten myyntiin aikavälillä 14.–23.12.2020 kello 7.00–20.00 ja jouluaattona 24.12.2020 kello 7.00–16.00.

Myyntipaikan käyttöä koskevat ehdot löytyvät huutokohteen liitekuvasta sekä kaupunkiympäristön alueidenkäytön sivuilla www.hel.fi/luvat/joulukuuset.

Huutokaupan kulku ja paikan maksaminen

Myyntipaikka myönnetään Huuto.net-palvelussa järjestettävässä huutokaupassa korkeimman tarjouksen tehneelle. Jokainen Huuto.net-palvelussa tehty tarjous on sitova, kunnes huutokaupassa tehdään korkeampi tarjous. Huutokaupan päätyttyä vain korkein tarjous on sitova.

Huutokauppa alkaa 19.10.2020 klo 14 ja päättyy 30.10.2020 kello 16.00 tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen. Huuto.net-palvelusta tulee voittaneen tarjouksen tehneelle henkilölle tieto asiasta sähköpostilla. Myyntipaikan lunastus tapahtuu suorittamalla maksu paikasta Helsingin kaupungin kaupunkiympäristön toimialan tilille ja toimittamalla kuitti maksusta kaupunkiympäristön toimialalle. Kuitti paikkamaksusta tulee toimittaa sähköpostilla osoitteeseen ulkoilma@hel.fi. Liitteenä olevassa mallilomakkeessa on Helsingin kaupunkiympäristön toimialan tili, johon suoritus tulee osoittaa. Merkitse maksun viestikenttään voitetun kohteen huutokaupan kohdenumero ja osoite. Merkitse myös maksajan tiedot.

Kun kohteen maksusuoritus näkyy Helsingin kaupungin tilillä, on paikka lunastettu ja maksajalla on oikeus käyttää aluetta joulukuusien myyntitoimintaan.

Voittaneen tarjouksen tehneen tulee maksaa myyntipaikka 4.11.2020 klo 16 mennessä. Mikäli myyntipaikkaa ei ole maksettu eikä kuittikopiota toimitettu kaupunkiympäristön toimialalle osoitteeseen ulkoilma@hel.fi annettuun päivämäärään mennessä, paikka ilmoitetaan uudestaan huutokauppaan 5.11.2020 ja pohjahintana käytetään ensimmäisen kierroksen voittaneen tarjouksen hintaa.

Mikäli paikkaa ei huudeta toisella kierroksella ja paikka jää käyttämättä ensimmäisen kierroksen lunastamattoman tarjouksen vuoksi, tullaan paikkamaksu veloittamaan ensimmäisen kierroksen voittaneen tarjouksen tehneeltä huutajalta.

Mikäli toisella kierroksella tehdään ilmoitettua pohjahintaa korkeampi tarjous uudelleenjulkaistulle paikalle ja se jää lunastamatta, peritään paikkamaksu korkeimman tarjouksen tehneeltä huutajalta.

Mikäli Huuto.net-huutokaupan voittanut, korkeimman tarjouksen tehnyt tarjoaja ei maksa voittamaansa kuusenmyyntipaikkaa, peritään tältä korkeimman tarjouksen mukainen myyntipaikan hinta kaupungin rahasaatavien laskutus- ja perintäohjeen mukaisesti.

Varsinaisen huutokaupan päättymisen jälkeen (30.10.2020) mahdollisesti vapaiksi jääneet kuusenmyyntipaikat jäävät huudettaviksi huuto.net-sivuille. Myyntiaika on 23.12.2020 saakka tai niin kauan kuin paikkoja on saatavilla. Jäljelle jäävien paikkojen maksu tulee suorittaa välittömästi saatuasi Huuto.netin vahvistusviestin huutokaupan voittamisesta. Kopio maksukuitista tulee toimittaa sähköpostilla osoitteeseen ulkoilma@hel.fi heti maksettuasi myyntipaikan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
200 €
Ilmoitus on sulkeutunut 24.12.2020 18:42
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.