Kuvaus

1.
Siisti levy.
Kaverini Mahtava Joe sai Oscar -ehdokkuuden uskomattomista erikoistehosteista! Tämä Disneyn koko perheen elokuva on jännittävä ja täynnä toimintaa.
Jillin äiti on eläintieteilijä,jonka sala-ampujat ampuvt vahingossa tappaessaan gorillaemon. Hän ehtii ennen kuolemaansa pyytää Jilliä pitämään huolta juuri orvoksi jääneestä gorillanpoikasesta Joesta.

Kymmenen vuotta myöhemmin eläintieteilijä Gregg O'Hara on tutkimusmatkalla Afrikan viidakossa, ja eräänä päivänä hänen silmiinsä osuu 4,5 metriseksi jättiläiseksi kasvanut Joe! Gregg tajuaa, että sala-ampujat löytävät JOen millä hetkellä hyvänsä ja tappavat sen, ja siksi hän taivuttelee Jillin muuttamaan Joen kanssa USA:han luonnonsuojelualueelle. Kumpikaan heistä ei kuitenkaan aavista, että sala-amoujat ovat taas heidän jäljillään... Pian heitä odottaa villi takaa-ajo Los Angelesin kaduilla, minkä tuloksena on kaaos. Kysymys kuuluukin nyt: selviääkö Joe?

Seuraa Jillin kamppailua Joen vapauden puolesta koko perheen toimintaseikkailussa. Jilliä näyttelee Charlize Theron ja Greggiä Bill Paxton.

ERITYISOMINAISUUDET:
Interaktiiviset valikot, kohtauksen

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,90 €
tai
Sulkeutuu 69 vrk 21 h 50 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,90 € Sulkeutuu 69 vrk 21 h 50 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.