Tuote on myyty käyttäjälle bubuman77 hintaan 282 €

Kuvaus

Huutokauppaamamme esineet ovat poliisille toimitettua löytötavaraa tai tuomioistuimen valtiolle menetetyksi tuomitsemaa, alkujaan takavarikoitua tavaraa. Esineet myydään siinä kunnossa kun ne ovat myyntihetkellä ja tämä on huomioitu huutokaupan lähtöhinnassa. Tuotteilla ei ole takuuta, vaihto-, valitus- tai palautusoikeutta. Ostajalla ei ole oikeutta vaatia myyjältä tuotteen mahdollisen virheen johdosta aiheutuneesta vahingosta vahingonkorvausta. Maksu suoritetaan noutohetkellä käteisellä tai pankkikortilla. Nouto 5 työpäivän kuluessa huutokaupan päättymishetkestä, jonka jälkeen noutamatta jääneet tavarat laitetaan uudelleen myyntiin.

Emme lähetä tuotteita!

TÄRKEÄ TIEDOTE OSTAJALLE POIKKEAVISTA MYYNTIEHDOISTA!
Poliisin haltuun jääneiden löytö- tai takavarikkotavaroiden realisointiin ei sovelleta kuluttajansuojalakia, koska poliisia ei voida pitää kuluttajansuojalaissa tarkoitettuna elinkeinonharjoittajana eikä kyse ole ammattimaisesta elinkeinotoiminnasta. Huutokauppaan sovellettavat ehdot kerrotaan tämän myynti-ilmoituksen alussa ja tarjouksen tehdessään ostaja sitoutuu noudattamaan niitä (laki varallisuusoikeudellisista oikeustoimista 9 §).

Neljä kpl hylättyjä käytettyjä pyöriä kunnostukseen ja postilaatikko pari tolpassa(MYYDÄÄN NIPPUNA). Pyörät: Tunturi retki5, Ghost Lanao, InterBike Discover ja "merkitön" valkoinen pyörä.

HUOM! HUUTOKAUPPAPYÖRIEN NOUTO TAKAVARIKKOVARASTOLTA MAKSUN JÄLKEEN (siaitsee 8 km päässä keskustan asemalta), JOKA SUORITETAAN KESKUSTAN POLIISIASEMALLE. TAVAROIDEN NOUTO PÄIVÄT MA - KE JA ENSIN SOVITAAN TAKAVARIKKOHOITAJAN KANSSA.

 

Ltk 2021/00540, 452, 542, 530, 7456/21

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
282 €
Ilmoitus on sulkeutunut 28.11.2021 20:27
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.