Kuvaus

Myytävänä kaunis papukaija -kortti.   Kauluskaijan (Psittacula krameri) entinen virallinen nimi oli aleksanterinkaija. Muita nimityksiä ovat kaulanauhapapukaija, kaulanauhaparakiitti ja sepelpapukaija Kuvassa on  Kuvassa on uros, jonka tunnistaa pään kauniista kauluksesta.

Kortissa on linnun oikea nimi. Näitä on myynnissä vain pieni erä. Kortin toinen puoli valkoinen, ei viivoitusta.

Kortin koko:

10,5 cm x 14,8 cm

1,00 e kpl

Muitakin postikortteja myynnissä, jokainen uniikki sarja ja pienet erät. Mukaan ei tule kirjekuorta. Useamman kortin saa yksillä postikuluilla.

Pahoittelen huonoa kuvan laatua.


Katso myös muut kohteeni! Jokaisen makuun löytyy omat uniikit korvakorut ja paljon myös muitakin koruja.Myynnissä paljon erilaisia, eri värisiä, näköisiä ja kokoisia koruja. Materiaaleina mm. muovi, lasi, kivi, jalokivet(hiotut ja luonnon muovaamat), metallit. Metalliosien materiaalit nikkelittömiä, yleensä platinaa, väreinä pronssi, hopea, kulta ja antrasiitti/musta. 

Yhdistän huutoja samaan pakettiin, huuda useampi tuote yksillä postikuluilla!

Kortti, posti, postikortti, kulkematon,lintu, siivekäs, papukaija, kaija, kauluskaija, Psittacula krameri, aleksanterinkaija, kaulanauhapapukaija, kaulanauhaparakiitti ja sepelpapukaija, lintuset, tipu, taide, taideteos, taide, uniikki, yksilöllinen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

1 € / kpl
Sulkeutuu 104 vrk 20 h 21 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1 € Sulkeutuu 104 vrk 20 h 21 min

Kysymykset