Kuvaus

[AC0815]

HYVÄSSÄ  iskussa oleva nidottu painos KEIJO LEPPÄNEN / NAISTEN MIESTEN diggareille. 

Keijo Leppänen: NAISTEN MIEHIÄ

Suomalainen mies ei puhu eikä pussaa. Hän on yksitoikkoinen ja yllätyksetön eikä heilahtele sinne tänne, paitsi päissään. Hän rakentaa talon, ostaa auton, metsästää ja nikkaroi. Työnsä mies hoitaa liiankin uskollisesti.
Naistenmiehiä sanan varsinaisessa merkityksessä suomalaiset eivät ole, naistensa miehiä kuitenkin: äitiensä poikia, vaimojensa miehiä, tyttäriensä isiä ja anoppiensa vävyjä.
Mitkä ovat heidän arvonsa? Mistä he tulevat onnellisiksi? Miten he motivoivat ajankäyttönsä? Mitä perhe ja naiset heille merkitsevät?

Television uutisankkuri Keijo Leppänen oikoo, kärjistää ja yleistää, mutta vain sen verran, että rehellinen aikuinen tunnistaa itsensä tai läheisensä. Kirjan taustamateriaalina ovat kymmenet naisten ja miesten kirjeet. Muita lähteitä ovat media ja eteisen peili.

Nidotun laitoksen 1. painos

Otavan Kirjapaino Oy - Keuruu 2005

 VOITTOHUUTO ja PK. 1,90e -> TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

2,50 €
tai
Sulkeutuu 4 vrk 9 h 8 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,50 € Sulkeutuu 4 vrk 9 h 8 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.