Kuvaus

Pöytäkello on erikoinen matkamuisto IRAN maasta Theheran kaupungista. Kuvaa muinaista Persian valtakuntaa, jossa oli sivistys ja kulttuuri korkealla jo hyvin varhain, Iran, muinainen Persia eräs ihmiskunnan järjen ja kulttuurin kehto.

Kello on 22cm korkea, leveys 19cm ja paino on 333g. Kvartsi kello ei käy, koska siinä on jotain häikkää...itse koneisto kyllä raksuttaa, kun paristo 1,5v on paikoillaan. 

UHR03SP707 Kello Persia tyyliä, käytetty ja jotain pientä pikkuvikaa.

Muinaisessa Persia valtakunnassa oli riippuvat puutarhat ja alueella töitä paiskivat juutalaiset ihailivat niitä, ( Raamattu kertoo tästä) ja he palvoivat aivan omaa Jumalaa Marduk nimistä. He tunsivat jo silloin enkelit  (siivekkäät miehet ja naiset,)  kuten myös tässä kaksi enkeliä seisoo veneen laivan kannella. Persialaiset  osasivat kirjoittaa ja todella nauttivat elämästä. 

Nykyajan Iran valtio on aivan erilainen, osittain länsimaiden taktikoinnin ja hölmöilyn ansiosta maassa sai vallan Islam uskonto, mutta maan 80 miljoonaa kansalaista on nuoria ja fiksuja, jokaisella on äly-kännykkä ja juuri heidän fiksuuden takia halutaan vaikeuttaa maan astumista maailman näyttämölle. Heille kuuluu liki luonnostaan Lähi-Itä ja sen johto. Turkki ja Kurdit eivät oikein pidä IRAN maasta. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi  takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

12,60 €
Sulkeutuu 108 vrk 2 h 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12,60 € Sulkeutuu 108 vrk 2 h 17 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.