Kuvaus

Islam uskonto ja heidän kirkko on nimeltään Moskeija. Sellaisen pienoismalliin on hauskasti ympätty kello. Mitat ovat korkeus 12cm ja leveys 14cm. Kellotaulun korkeus on 6cm. Moskeija on rakennus, minne ei ole muilla uskovaisilla, esim. Kristitty, Hindu, juutalainen tai mitä kaikkea niitä lieneekin, heillä ei ole oikeutta astua aitoon Moskeijaan sisään. Moskeijassa rukoillaan Jumalaa ja kumarretaan otsa maahan painaen  ja se tehdään kohti Mekkaa !!! ( Eräs kaupunki ) 

Miehet ja naiset eivät saa kumartua ja painaa otsaa lattiaan samassa huoneessa, sillä edessä syvään kumartava nainen voisi tuoda vääränlaisia ajatuksia takana olevan miehen päähän. Rukoushuoneet ovat siksi sukupuolen mukaan eroitettu ja ns. länsimaisen kulttuurin "sateenkaari " kerhon jäsenet, lesbot, homot ja transut....heille ei ole omaa rukoushuonetta . Jostain syystä tämä idea ei ole saanut kannatusta Saudi-Arabiassa ja muissa ko. alueen maissa. 

UHR03SP706 Kello Moskeija Mallia Islam uskonto ja kellon päädyissä on söpöt tornit, minaretit joista huudetaan kutsu rukoukseen. Paino on 155g. Paristotila on hapettunut ja vaatii puhdistusta, en uskalla luvata, että kvartzikello käy. 

Täälläpäin nainen, joka on tavannut Islam miehen ja tietää olevansa hänelle vääräuskoisena aika alhaalla kunnioituksen suhteen, mutta jos hän näyttää, hänellä on kotonaan Islam tavaraa, voivat hänen "pisteet nousta ".  Naiset tykkäävät länsimaissa Muslimi miehistä, sillä he sylkevät heti, kun heille joku edes vilauttaa alkoholi pulloa!  Samoin sika ja sianliha saavat heidät tekemään ison kaaren koko ihmisen kohdalla. Siksi naiset paistavat lintuja ja lammasta, nautaa...mutta ei sikaa ja heillä on hyvä lämmin suhde. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi  takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10,50 €
Sulkeutuu 79 vrk 8 h 9 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10,50 € Sulkeutuu 79 vrk 8 h 9 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.