Kuvaus

Kypärä on syvänmeren sukeltajan mallia ja originaalia kypäräkokoa hieman pienempi. Korkeus on 21cm ja leveys on puisen alustan kanssa 25cm. Kvartzikello käy 1,5v paristolla ja kello toimii, kellotaulun halkaisija on 60mm. Paino 1,5kg.  Komea kaunis sukellus alan harrastajan kello. Käytetty ja nyt edullinen. Huomaa, rakenne on metallia, kuparia ja pronssia ja jo pelkästään kypärä yksinään on "normaalisti 80 -110 euron arvoinen, ilman hienoja jalustaa ja kelloa. 

UHR28MA505a  Kello Sukellus Scuba Diving kello. Yhdistelen huutoja samaan pakettiin muutakin. Kohde on Hampurissa, Saksa

En ymmärrä mistä nyt äkkiä tupsahtaa markkinoille kaikkialla halpoja ihan aidon kokoisia sukelluskypäriä, joiden sanotaan olevan milloin minkäkin armeija Navy Marine käytössä ollut ja joissakin on hakattu kaikenlaisia "tarkastus merkintöjä" ja kaikkea. Juuri katselin erästä Espanjan kirpputorilla, missä hieman tummenpi hoikka nuorimies ehkä Afrikasta sitä kaupitteli ja myyjä sanoi : Kypärä oli ollut Espanjan Laivaston käytössä ja ihan kuin uusi, kiilteli ja kierteet oli kuin uudessa----käytetyissä ovat venttiilit ja kierteet usein kuluneita ja kolhuja, iskuja jne.. Kun tivasin alkuperä, nuorukainen lopulta sanoi, että Aasiasta on hänelle tullut.   Hän pyysi lopulta tinkimisen jälkeen jopa 350 euroa, en kai osannut kunnolla tinkiä.  Leimoja voisi olla US MARINE NAVY  tai vaikkapa Hakaristi merkkiä jne.. en sellaista kyllä nähnyt, heh ! Samalla torilla oli muillakin myyjillä samanlaisia sukellus kypäröitä. Scuba Diving tarroja oli siinä toisessa kiinni vielä  ja joku kumma punavärinen lippu, jossa oli vinoviiva tms. väitti että se on kommunistimaissa oleva sukeltaja on pinnan alla lippu ja siksi punainen.  No, en osaa sanoa muuta, kuin että puoli Afrikkaa tunkee Espanjan markkinoille tekemään rahaa ja jokaisella on joku kumma tarina...kehuvat usein Britanniaa , koska moni turisti on sieltäpäin, heillä on lippalakkeja Britannia lippuja jne.. sekä he huusivat jopa minullekin, LONDON SIR. Vaikka en totisesti ja onneksi muistuta kyllä britti ulkonäköä. 

Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!  Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan silloin kysy tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Usein tavara on maannut laatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä ja juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.
Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi 100%:sti takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella. Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu tällöin noudattamaan niitä toimitus-ja maksutapoja ja maksuaikoja, jotka ovat ilmoituksessa kerrottu.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

99 €
tai
Sulkeutuu 59 vrk 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

99 € Sulkeutuu 59 vrk 24 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.