Kuvaus

Taskukello , kellotaulun halkaisija on 23mm, oletan, että omistaja oli nainen.Hopeakuorinen, leimat Ranskan valtion mukaiset, rapu punssileima.  Takakannessa jopa puna ja viherkulta koristeita, käy tarkasti yli 100v vanha. HUIPPU!

Ranskan hopealeimat, kello on valmistettu Ranskan markkinoille ja joku Ranskan nainen, parempaa keskiluokkaa on ollut 1. omistaja ehkäpä jo ennen 1. Maailmansotaa.  Itse kellon koneistoja valmisti miljoonia jo silloin muutama tehdas Sveitsissä, kellon merkki ja nimi oli usein puhdas markkinointi väline. Hopealeima oli Ranskassa todella pieni, tässä se on lyöty jopa vetonupin kaulaan.....noin 1mm ja leiman pohjalla on kuvattuna joku eläin, se kertoo ASIANTUNTIJALLE hopeapitoisuuden.  Kellon asiatiedot oli tarkoitettu vain alan ihmisille. Nämä nyt tietää joka kelloseppä ja osaa internetistä etsiä lisää varmennusta. Jostain syystä ovat Suomessa vanhat taskukellot (ehjät) halvempia kuin muualla Euroopassa, myy kellosi Euroopan markkinoille ja saat parenmat rahat.... Omega, Rolex Cartier jne kellon omistaja tekee viisaasti kun kaupppaa kelloaan Keski-Eurooppaan tai jopa itänaapuriin....Suomessa on kaikki niin halpaa. 

Julkinen vastaus, koska voi kiinnostaa muitakin:

Kellokauppiaita ja myyjiä,välittäjiä on paljon,on hyviä ja huonoja, annan maksutonta neuvoa kuinka saat omasta arvokellostasi Rolex Omega Cartier jne.. parhaan mahdollisen hinnan Keski-Euroopan markkinoilta. Suomessa ei saa kunnon hintaa, myös moni museo auto jää liian halvaksi Suomessa, auto jonka ikä on yli 25v. Myös traktorit .

Nykyään ovat myös japanilaiset kellot arvotavaraa, hinta voi olla helposti yli 5000 euroa. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 9,90 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 34 vrk 3 h 5 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

69 € Sulkeutuu 34 vrk 3 h 5 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.