Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Taskukello kuin koru ja kellotaulu 26mm, kello käy ja löydetty purettavasta talosta Belgiasta. Iso talo purettiin ja monenlaista tavaraa tulee usein esiin. 

UHR02AG202 Kello kaunis kuin koru, käytetty ....arvo voisi olla jopa 100 euroa, mutta minun hinta on toinen.

Kello kantaa Sveitsin kaupungin Luzern nimeä, ranskaksi se on LUZERNE. Kellotaulu on helmiäistä ja mekaanisena pienenä kellona oli luultavasti naisten mieleen. Kellon ikä lienee minusta noin 100 vuotta. Kuoresta en löydä hopea leimoja, ehkä uushopeeta. Kello käy ja tikittää, hintatavoite on n 50 euroa. Muissa maissa esim. Saksassa Belgiassa Sveitsissä maksavat kellot ja vanhat taskukellot selvästi enemmän kuin Suomessa, jostain oudosta syystä ovat monet kellot vanhoina halpoja ja vain Suomessa.  Moni kaupittelee arvokelloja ulkomaan markkinoilla, hintaero voi olla ulkomaan hyväksi tuhansia Euroja.  Kello annetaan isolle international kaupalle myyntiin, he saavat sen nopeasti kaupaksi ja usein selvästi korkeampaan hintaan kuin Suomessa oleva hintataso.    

SUOMI on kellojen suhteen halpa maa. Suomessa on inflaatiota, polttoaineiden ja sähkön hinta nousee ja on jo nyt korkealla, Suomen hallitus huutaa sanktio ja boikotti temppuihin,syökää kotimaista!  Meidän hallitus juhlii ja aamulla  murisemme naapureille, naapurivaltioille myös,  ehkäpä siksi, että he myyvät vanhoja kelloja halvemmalla kuin Suomi jne.. 

Teen muuttoa ja tarjoan vaikka koko varastoa edulliseen hintaan, kaikki mitä minulla on huutonetissä myytävänä. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 9,90 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

31 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 28.1.2023 15:37
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
28.1. klo 12:41

tarjoan 25,- €

28.1. klo 15:37

hyväksyn, otan ulos heti

2.11. klo 16:15

Kiitos vastauksesta. Katselen vielä muitakin tuotteitasi , Kelloja yms

3.11. klo 15:13

se sopii

1.11. klo 23:37

hei, kello ilmeisesti vedettävä? vai toimiiko liikkeen voimasta ?

2.11. klo 15:37

vedettävä