Tuote on myyty käyttäjälle anoy77 hintaan 96 €

Kuvaus

Pääkuvassa oleva kattaus.

Sekalaista kellorompetta.

Ainakin myyntiinlaittohetkellä rannekello näyttäisi ainakin jonkin aikaa kävelevän vedettynä. Ykköskuvassa sen oikealla puolella olevista taskukelloista pienempi liikuttaa sekuntiviisaria muttei muita. Muut kellot ovatkin sitten vielä enempi rikki tai osina, ei eloa. En myöskään osaa sanoa mitä mahdollisesti puuttuu tai mistä kelloista irto-osat ovat tai mihin kelloihin ne käyvät.

Toivottavasti kuvat kertovat riittävästi vaikka kaikkea niistä varmastikaan ei näy, tarpeen mukaan lisäkuviakin voin ottaa. En tiedä mitä näistä saa parsittua kasaan tai miten käyttökelpoisia osat ovat, selkeästi omiinkin silmiini rikkinäistäkin osaa on seassa mitä en käynyt erikseen poistamaan satsista. Kuntoluokka koko satsille heikko, jottei tule epäselvyyksiä. Oletan, että kaikki nippelit ovat kelloihin liittyvää, mutta toki seassa voi olla muutakin koska en ole kelloasiantuntija, sisältö siis kuvista. Mainittakoon myös, että kaikki tulivat minulle pienessä muovirasiassa sikin sokin ja kuvaamisen jälkeen ne siihen laitoin takaisinkin. Postitusta varten lisään fylliä sen verran etteivät helise kuljetuksessa tarpeettoman paljon ja sujautan pieneen pahvilaatikkoon, mutta kun kohde on siinä kunnossa kuin se on, on luonnollisesti mahdollista että jotain osia hyppää vielä paikaltaan, mutta sieltähän ne muovirasiasta sitten löytyvät.

Jäi ainakin tuo yksi kello kääntämättä kuvatessa toisia puolia, tästä klikkaamalla näet sen.

Ei muuta kuin onnea huutokauppaan!

*****

* Tämän kohteen toimituskulut : 6,00 € Postipakettina
* Useampia kohteitani kerralla ostaessasi toimituskulut : yhdistelen mahdollisimman edullisesti ja enintään 8,95 €
* Yli 50 € tilaukset toimituskuluitta Suomessa

*****
Tuotekoodimme: 260922-1
Varastopaikka: Hylly010
Aihesanoja: Eterna, American Wadworth Rambler, Atlantic, taskukello, Wostok USSR

Lisätty 6.10.2022 9:40

Nyt kun ollaan jo päästy huutokaupassa maagisen 50 euron rajan yli, niin muistutettakoon siitä, että toimituskulut tippuivat tältä kohteelta samalla pois = toimituskulut Suomessa 0 € ja samaan tilaukseen voit halutessasi ostella muitakin kohteitani ilman toimituskuluja.

Tsemppiä viimeiselle huutokauppavuorokaudelle!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
96 €
Ilmoitus on sulkeutunut 7.10.2022 21:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.