Tuote on myyty käyttäjälle tiwa hintaan 450 €

Kuvaus

Aidoista kaupungin tuoksuista inspiraationsa saaneen hajuveden, Eau De Porin, ensimmäinen valmistunut pullo myydään huutokaupassa. Huutokaupan tuotto annetaan lyhentämättömänä stipendirahastoon, josta jaetaan stipendejä vähävaraisten lasten harrastuksien mahdollistamiseksi. Stipendirahastoa suunnittelee parhaillaan Satakunnan yhteisökeskuksen hallinnoima Porin me-talo paikallisten yhdistysten ja toimijoiden kanssa. Se julkaistaan syksyn aikana.

Ensimmäisen pullon tunnistaa aidoksi etikettivirheestä. Tämä ainutlaatuinen pullo sisältää nimittäin tuplaetiketin: epäonnistuneen ensimmäisen etikettierän versio näkyy selvästi uuden etiketin alta kun katsoo pulloa takaapäin. Kyseessä on siis todellinen keräilyharvinaisuus!

Itse hajuvedessä tuoksuu aidon kaupungin tunnelma. Porilaisen luonnon ja urbaanin ympäristön elementit muodostavat uniikin tuoksuyhdistelmän, jota koristelevat kaupungin intohimoisesta hengestä ponnistavat kulmikkaat yksityiskohdat. Eau de Pori on suunniteltu sekä miehille että naisille ja se on allergeenivapaa.

”Tuoksu aukeaa raikkailla luonnon vivahteilla, joita inspiroivat mm. Yyterin merituuli ja Kirjurinluodon lehmukset. Se jatkuu iholla urbaaneilla tuoksuilla, kuten ambralla ja Kauppatorin sateen jälkeisellä asfaltilla. Pohjatuoksussa on aavistuksen verran Porin metsän vivahdetta, mutta hyvin hienovaraisesti, jotta tuoksun unisex-luonne säilyisi.” - Kuvailee tuoksua suunnittelija, parfyrmööri Max Perttula.

Dokumentin tuoksun synnystä voit katsoa osoitteessa www.rakastuporiin.fi. Kaikki innolla huutamaan hyvän asian puolesta!

Tuoksuterveisin
PORIN KAUPUNKI

#haistapori

Lisätty 16.8.2018 15:31

Inhimillisen virheen vuoksi päättymispäivä laitettiin ensin väärin ja ilmoitukseen on korjattu oikea päivämäärä 26.8., joka on myös ilmoitettu aiheeseen liittyvissä tiedotteissa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
450 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.8.2018 0:04
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.