Kuvaus

Myydään kuvien mukainen vanha kaunis suomalaisen keramiikkataiteilijan käsityönä tekemä säädettävä sormus(en muista nimeä eli voi täydentää viesteillä).  Sopii sen ansiosta monen paksuiseen sormeen, Minusta pyöreät osat ja pohja on kuparia ja muu värillinen osa on lasitetta, mutta voin olla väärässä. Tätä sarjaa olen nähnyt  aikoinaan korvakorut ja rintakorun samoilla sävyillä. Upean ja näyttävä erikoisuus näistä koruista pitävälle tai keräilijälle. Muistaakseni 1960-luvulta, voi olla vanhempikin. Käytönjälkiä tämän ikäisestä ja kovasti käytetystä sormuksesta löytyy, näkyvät kuvissa. Nyt virunut useita vuosia korulippassa, odottaen uutta ja arvostavaa kotia.

Jos haluat priimaa, niin tämä sormus ei ole sinua varten.

Ei homeen, tupakan ym. ylimääräisiä tuoksuja.

?Pahoittelen huonoa kuvien laatua.

Korulippaiden tyhjennys käynnissä. Myyntiin tulee uusia ja vanhoja, käyttämättömiä tai käytössä olleita koruja. Erikoiksuuksia joukossa.

Katso myös muut kohteeni! Jokaisen makuun löytyy omat uniikit korvakorut ja paljon myös muitakin koruja.Myynnissä paljon erilaisia, eri värisiä, näköisiä ja kokoisia koruja. Materiaaleina mm. muovi, lasi, kivi, jalokivet(hiotut ja luonnon muovaamat), metallit. Metalliosien materiaalit nikkelittömiä, yleensä platinaa, väreinä pronssi, hopea, kulta ja antrasiitti/musta. 

Yhdistän huutoja samaan pakettiin, huuda useampi tuote yksillä postikuluilla!

Koru, korut, sormus, ring,näyttävät, näyttävä, keraaminen, keramiikka, säädettävä, finnish art, desing, Made in Finland, handmade, vanhahtava, vanha, vanhanaikainen, viktoriaaninen, victorian, empire, vintage, antiikki, antiikkinen, taide, taiteellinen, erikoinen, retro, boho, uniikki, yksilöllinen, metalli, metallinen, metal, koriste, koristeellinen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
40 €
Sulkeutuu 7 vrk 3 h 21 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 40 € Sulkeutuu 7 vrk 3 h 21 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
4.8. klo 2:38

Missä koossa on nyt?

4.8. klo 9:31

Koko on nyt noin 8/18.