Kuvaus

"Lähes koko Suomi seurasi vuoden ajan Kerstin Campoyn taistelua lapsistaan, jotka yhdysvaltalainen tuomioistuin oli määrännyt lasten väkivaltaiselle isälle.
Kaikki alkoi, kun Kerstin syksyllä 1989 työskenteli baarimikkona Saksassa ja tapasi Miguel Campoyn, tulevan miehensä, Yhdysvaltain armeijan sotilaan. Rakastumista ja avioliiton solmimista seurasi painajainen, jolle fiktio kalpenee.
Kerstin Campoy kertoo avioliittohelvetistään ensin Suomessa ja sitten Yhdysvalloissa ja kahdesta pakomatkastaan. Lukija saa henkeä pidätellen seurata etsintäkuulutetun Kerstinin ja lasten pakomatkaa turvakodista toiseen ja lopulta Suomeen.
Kotimaassaan hänet kuitenkin tuomitaan palauttamaan lapset takaisin näiden isälle. Taas alkaa piileskely ja pakomatka, tällä kertaa pitkin Suomea ja Ruotsia.
Kerstin Campoy kertoo koko karmaisevan seikkailun kaikkine järkyttävine käänteineen ja yksityiskohtineen. Tarina on tavallaan tuttuakin tutumpi, kuinka rakkaus saa uskomaan ja luottamaan sellaiseen, minkä kuka tahansa sivustakatsoja näkee mahdottomaksi.
Mutta Kerstin Campoy selviytyi. Äidinrakkautensa ja tarmokkuutensa voimalla hän taisteli itsensä ja lapsnsa ulos umpikujasta ja aloitti uuden elämän."
1998. Sidottu. 268 sivua.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
Sulkeutuu 56 vrk 7 h 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 56 vrk 7 h 24 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.