Kuvaus

Keski-Maan olennot, valikoima eläimiä ja hirviöitä.

Keski-Maan olennot antaa sinulle mahdollisuuden tavata Endorin villeimmät pedot ja vahvimmat hirviöt, kuuluisat tai pelätyt olennot, jotka tunnetaan Keski-Maan tarinoista. Voit ottaa peliisi mukaan kaikki J.R. R Tolkienin teoksissa Hobitti ja Taru Sormusten Herrasta esiintyvät huomattavat eläimet ja hirviöt. Tämä kirja on tarkoitettu hakuteokseksi ja oppaaksi roolipelaajille, jotka haluavat lisää olentoja Keski-Maassa tapahtuviin seikkailuihin ja kampanjoihin.
Haluatko sinä taistella Smaug Kultaista vastaan tai metsästää krakenia Erottavalla Merillä? Pääsisitkö pakoon siivekästä petoa ja voittaisitko epäkuolleen haudanhaamun? Oletko koskaan yrittänyt taltuttaa Arawin villikarjaa tai juosta pakoon näkäistä hukkalaumaa? Nyt voit yrittää.

Kirja sisältää:
• Eläimet – Suuret kotkat, Rohanin Mearas ja kaikki muut aina kiusallisiin Skikirikittäjiin asti.
o Lentävät pedot
o Ryömivät pedot
o Uivat pedot
• Hirviöt – Munaisista lohikäärmeistä säälimättömiin susiin.
o Demonit
o Lohikäärmeet
o Lentävät hirviöt
o Jättilaiskansat
o Pûkel-olennot
o Hämähäkit
o Vesihirviöt
o Epäkuolleet

Jokaisesta olentoa käsitellään sen ulkonäön, käytöksen, yleisten ominaisuuksien ja taustan kannalta. Lisäksi olennon kuvaukseen kuuluu kirjan viimeisessä osassa oleva taulukkorivi, joka sisältää peliteknistä tietoa – ammatin, ominaisuudet, kyvyt ja esineet. Tämä tieto on sekä Keski-Maa roolipelin että Roolimestarin vaatimassa muodossa.

Kustantaja: ACE pelit, painovuosi:1991, 64 sivua, painos: 1. p, Nidottu, Luettu, mutta hyvin pidetty ja ok kunnossa. Ladattu monen pelisession energioilla :D

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
24 €
Sulkeutuu 13 vrk 22 h 39 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 24 € Sulkeutuu 13 vrk 22 h 39 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.