Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Raskas, raudoitettu ja sisältä kauniilla kirkkaanpunaisella paksulla plyyshillä verhoiltu antiikkiarkku.

Kirstun malli on keskiajalta, tämmöisiä sivusta avattavia käytettiin kynttiläarkkuina 1400- luvulla ja siinä tarkoituksessa tätäkin on pidetty.

Kansi pysyy salparautaan nojaten auki, rauta pysähtyy kannen rautakoristeeseen ja silloin tuo kaunis punainen plyyshiverhous pääsee esiin. ** HUOM...kansi jää suljettuna n.15 mm alareunasta auki raolleen, tuo plyyshiverhous tekee sen, että ei kolahda iholleen kiinni katso kuva 4. Edestäpäin katsottuna sitä ei juuri edes huomaa ja kansi menee pehmeästi kiinni.

- Arkkua ei myöskään saa lukkoon, koska siinä ei ole lukkoa, eikä salparaudalle ole vastakappaletta vielä. Se tarvii sellaisen U- sinkilän, jonka läpi salparauta menee ja siihen riippulukko. Sinkilöitä saa raudasta taottuna vähän sieltä ja täältä jos sellaisen siihen haluaa, nuo nyt siinä olevat lukkokilvet on sitten poistettava, ne on turhia. Myös keskiaikamallisia riippulukkoja on saatavana uustuotantona.

Alunperin tämä on kuitenkin ollut 1800- luvun työkaluarkku, se työkaluhylly on tästä poistettu. Sitten verhoiltu ja ostettu kalliit keskiaikamalliset rautakoristeet ja taottu lopuksi täyteen niittejä ja nauloja.Puu on vanhan näköistä ja täynnä pientä jälkeä, kolhua ja patinaa. Alla puiset jalakset molemmissa reunoissa.
Sivuissa kääntyvät ja tukevat rautakahvat.

Minulla ei enää ole tälle sopivaa tilaa ja luovun tästä. Pitäisin tämän muuten itse, mutta tätä on nyt vuosikausia jo pyöritelty huoneesta toiseen.

Jos sinulla on tälle tilaa, saat tästä hienon arkun.
Mitat= leveys 88 cm x korkeus 44,5 cm x syvyys 43 cm.
Arkku on kokoonsa nähden todella raskas, arvioisin 40-50 kg.

Arkun hintapyynnistä sen verran, että nuo pelkät rautakoristeet maksoivat monta vuotta sitten n. 380 eur.

* Vain nouto, ei toimitusta.

** Myynnissä on myös aitoa, vanhaa antiikkia 1500- luv lähtien, katso muut ilmoitukseni, kiitos!

** Ja lukekaa hyvät kanssakulkijat AINA ENSIN kauppakumppanin palautteet ennenkuin menette ostamaan mitään. Ne kertovat suoraan heti millaisen kaverin kanssa olette asioimassa. Sieltä näkee osataanko sitä yhteydenpitoa pitää , miten on käyttäydytty ja onko ne maksut hoidettu ajallaan ym. Kiitos!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
700 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.5.2019 8:00
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista ja vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
15.5. klo 0:02

Sääli,ei jatkoon...

15.5. klo 1:15

Juu, eipä tuo mitään, kiitos vaan mielenkinnosta arkkua kohtaan.

14.5. klo 21:09

Kahvat uusittu?

14.5. klo 22:30

Kahvat oli alunperin köydestä, kun tämä on ollut työkaluarkkuna muinoin. Kyllä, olen hankkinut siihen kauan sitten noiden muiden rautakoristeiden mukana nuo uustuotanto-rautakahvat. Arkkua voi jopa nostaa niistä lyhyitä matkoja, vaikka se painava onkin.