Kuvaus

[AC0518]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.
 

Kuvanmukainen, hyvässä iskussa oleva DVD boxi. Suomi viihteen, huumorin / komiikan ystäville.
Aivan uskomattoman hauskaa kohteltamista.

KETONEN & MYLLYRINNE - kausi 1 - (2 disc) DVD Boxi

Aikuiset miehet ovat käyttäneet aikaansa ja energiaansa luodakseen hauskaa. Ja tässä tulos. 

Näe Luomuteurastaja Tuomas Murtomäen harvinainen haastattelu, Kansallisarkiston erikoisuudet, Todellinen kokkisota, ja Doping-urheilijan selitykset. Kari Ketonen ja Ville Myllyrinne ovat käsikirjoittaneet kahdeksanosaisen sketsisarjan, joka ei kuvia kumartele ja jolle juuri mikään ei ole pyhää. 

Tämä on tarkoitettu ainoastaan aikuisille! Lapset ja lapsenmieliset älkööt vaivautuko!
Nukkumatinkin kärsivällisyydellä on rajansa!

"Ketonen&Myllyrinne on kursailematon, aggressiivinen syöksy keskenkasvuisen idiotismin humoristiseen ytimeen. Matka, jolle katsoja pahaa aavistamatta lähtee, on ennenkuulumattoman rikas, avartava ja ikäänkuin lahjoittaa kokemuksen jostakin toisesta, jostakin, joka on on arkitajuntamme tuolla puolen.......- Ja joka kyllä joutaisi siellä minun puolesta pysyäkin. Kaksi tähteä. Molemmat himmeitä."
-Dieter af Boegh, mediatutkija, kriitikko

KESTO: 8 x 26 min + Faking of n. 5min

PAN Vision Publishing Oy 2006

PULTTIBOIS - MANIBOIS - MUTAPAININ YSTÄVÄT - TABU - 6PACK - HEI HULINAA - HUI HELINÄÄ - HYMYHUULET - NEUROVISIO - SALLI MUN NAURAA - HERRA 47 - AKKAA PÄÄLLE - KAVERILLE EI JÄTETTÄ - HÖMPPÄVEIKOT - RUONANSUU ja PETELIUS CO - RAMPE JA NAUKKIS - TEAM AHMA - OH NOU! - HANDU PUMPULLA - KYMENLAAKSON LAULU - JOPE RUONANSUU - SUOMI KOMEDIA - STAND UP - PEDRO HIETANEN - AAKE KALLIALA

VOITTOHUUTO ja PK. 2,15e -> TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 05/18, 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 33 vrk 22 h 46 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 33 vrk 22 h 46 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.