Tuote on myyty käyttäjälle m2ant2 hintaan 44 €

Kuvaus

Kiikarit 8x30 ovat valmistettu Neuvostoliitossa joskus 1988-1989 vuosina ja ne ovat hyvät, kuva on kirkas ja terävä. 

Mukana on laukku, made in USSR = Neuvostoliitto, nykyään on valtio kapitalistinen ja raha ratkaisee ehkä jopa enemmän kapitalistinen kuin USA, he kirjoittavat nykyään : Made in Russia. 

OPT26JN102 Kiikarit, hyvät ja lujaa kestävää laatua. Paino ilman laukkua 609g. Linssit ovat päällystetyt heijastumia vastaan. 

HUOM! Linsseissä ei ole naarmuja, kaikki on tip top kunnossa ja erinomainen kuvan laatu, valoisuus ja terävä kuva, ota talteen pala historiaa... jotkut Neuvostoliiton vasallivaltiot, mm. Liettuassa näin Neuvostoliitto aikana myynnissä myös japanilaisia kiikareita, mutta vaikka niiden hinta oli korkeampi, kuin Neuvostoliitto valmiste, oli työn laatu heikompaa....mutta jostainsyystä vasalli valtiot uskoivat ruohon olevan ulkomailla vihreämpää ,kuin Neuvostoliitossa......nyt moni heistä kaipaa vanhoja Neuvostoliitto aikoja takaisin... ;)  heh heh. 

Palaako Venäjä kommunismiin? Viime vaaleissa sai noin 50% äänistä Putin linja ja seuraavaksi eniten sai ääniä n. 20% juuri vanhoolliset kommunismia kannattava linja....loppu jakaantui monelle puolueelle, useinmat saivat 5% jne... ainoa nykyistä linjaa vastustava puoluelinja on juuri vanhoollinen sosialismia ajava linja, he eivät pidä kapitalisti toiminnasta. 

Neuvostoliitto kuljetti aikoinaan vuosina 1945-1949 Saksan ZEISS tehtaan kaikki koneet omaan maahansa ja opetteli optiikan saloja ja laatua.

Koska maan valuutta Rupla siihenaikaan ei ollut vaihtokelpoinen länsivaluutan kanssa, kuten nykyään, niin Neuvostoliitto tavara oli länsimaissa halpaa, mutta sitä ei pidetty huonona.

" Ei huono ?"  Suomessa kansa eli kummallisessa USA Amerikka hurmassa ja siksi piti kaikkea Neuvostoliitto tavaraa haukkua, mutta siitä huolimatta myytiin Suomessa paljon Neuvostoliiton valmistamia autoja, mm. LADA.... se oli halpa ja kestävä, ilman niks-naks juttuja .... muistaakseni jopa ilmastointia ei autoon saanut, lämmityslaite taas oli ja nopea. 

Varoitus. Kiikarit eivät ole lasten leluja, sillä kohti aurinkoa katsominen , jopa vain muutaman sekunnin kestävä, voi aiheuttaa pysyvän sokeuden. Näköhermojen palaminen on vaara, asiaa emme osaa korjata. 

Kohde on    Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

44 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 29.9.2021 17:45
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.